Vernieuwde website provincie Gelderland per 1 maart!

Vandaag lanceren we vol trots de vernieuwde website.
Vernieuwde website provincie Gelderland per 1 maart!
Gepubliceerd op: 28-februari-2022

Hier vindt u al onze informatie op 1 plek. Zo maken we het u zo makkelijk mogelijk om te vinden wat u zoekt, mee te praten of bijvoorbeeld een subsidie aan te vragen. 


Informatie op 1 plek 

Vanaf 1 maart 2022 vindt u alles op 1 plek. Ingedeeld in 9 thema’s die beter aansluiten bij de belevingswereld van u als bezoeker: actueel, bereikbaarheid, duurzaamheid, natuur, ondernemen, wonen en leven, politiek, organisatie en Omgevingsvisie Gaaf Gelderland. Het kan zijn dat informatie op een andere plek staat. De zoekmachine helpt u op weg. Ons platform Sprekend Gelderland is geen aparte website meer. Op gelderland.nl is ruimte voor het onderdeel ‘Praat mee’. Op die manier kunnen bezoekers reageren op bepaalde pagina’s en onderwerpen. Dankzij deze nieuwe website hebben we ook meer mogelijkheden om informatie duidelijker, overzichtelijker en visueel aantrekkelijker te laten zien. Er zijn betere filtermogelijkheden en zoekfuncties. Zo vindt u beter en sneller wat u zoekt.

Uiteraard blijven we de website voortdurend verbeteren, om u zo goed mogelijk te helpen.


Duidelijk en toegankelijk 

We hebben als overheid de plicht informatie zo goed mogelijk te delen. We willen dat zo veel mogelijk mensen deze informatie kunnen lezen en begrijpen. Deze website voldoet uiteraard aan alle eisen voor digitale toegankelijkheid. Omdat we ons moeten houden aan de regels van de overheid, maar vooral omdat we willen dat iedereen mee kan doen.