Spreekuur Agrifood: meld uw onderwerp aan!

Vanaf september 2022 organiseert het programmateam Agrifood van provincie Gelderland spreekuren voor alle betrokkenen uit de Gelderse agrarische sector.
Spreekuur Agrifood: meld uw onderwerp aan!
Gepubliceerd op: 26-augustus-2022

Heeft u vragen over de kadernota Agrifood? De uitvoering van dit beleid? De financiële instrumenten of concrete projecten? Wees van harte welkom bij 1 van de spreekuren in het overzicht hieronder. Wij gaan graag in gesprek.

Persoonlijk gesprek

Medewerkers van het programmateam Agrifood komen graag in contact met iedereen die in Gelderland een bijdrage wil en kan leveren aan de omslag naar een duurzame land- en tuinbouw ofwel aan de doelen van de kadernota Agrifood. Dat kan natuurlijk per mail, telefoon of door deelname aan 1 van onze webinars of de bijeenkomsten die we organiseren. Maar soms is er ook behoefte aan een goed en persoonlijk gesprek. Dat is het doel van de spreekuren.

Hoe, waar en wanneer?

Wij organiseren deze spreekuren op 4 locaties in Gelderland:

  • Bij: ‘agro-innovatiecentrum De Marke’ in Hengelo (GLD);
  • het ‘Poultry Expertise Centrum’ in Barneveld; 
  • het ‘Laanboomhuis’ in Opheusden; 
  • en op de ‘FruitTechCampus’ in Geldermalsen. 

Tijdens de spreekuren zijn er verschillende medewerkers van het programmateam aanwezig. Hiernaast vindt u een overzicht van de geplande spreekuren. 

tabel met spreekuren agrifood

 

 

Onderwerp aanmelden

Een vrije inloop is mogelijk bij de spreekuren. Het is wel fijn om van tevoren een goed beeld te krijgen van de belangstelling en de gespreksonderwerpen. We stellen de aanmelding van uw komst daarom op prijs. Stuur hiervoor een mail naar agrifood@gelderland.nl met daarin het onderwerp. Vervolgens bekijken wij wie uit het programmateam de beste expertise heeft om het gesprek te voeren.