Openbare bijeenkomst nieuw coalitieakkoord op 27 mei

Wat wilt u de nieuwe Gelderse coalitie meegeven voor de aankomende 4 jaar? We nodigen u van harte uit om op 27 mei 2023 aanwezig te zijn in het Huis der Provincie in Arnhem.
Gepubliceerd op: 23-mei-2023

De onderhandelingen voor een Gelderse coalitie zijn in volle gang. De partijen BBB, CDA, ChristenUnie, SGP en VVD zijn de afgelopen weken meerdere keren bij elkaar geweest om in goede sfeer gesprekken over de inhoud van het nieuwe coalitieakkoord te voeren. Het streven van de onderhandelende partijen is om voor de zomer een akkoord voor Gelderland te presenteren. Op zaterdag 27 mei 2023 is er vanaf 10.00 uur een openbare bijeenkomst die u kunt bijwonen in ons Huis der Provincie of via onze website.

Verbinding met u

Omdat het coalitieakkoord voor heel Gelderland is, zoeken de onderhandelende partijen BBB, CDA, ChristenUnie, SGP en VVD samen met formateur Ank Bijleveld-Schouten de samenwerking met u. Wat wilt u  de nieuwe Gelderse coalitie meegeven voor de aankomende 4 jaar? U bent dan ook van harte uitgenodigd om op 27 mei aanwezig te zijn voor een toelichting op de vorming van een nieuw Gelders college.

Datum en locatie

Op zaterdag 27 mei, 10.00 uur – 12.00 uur. Aansluitend serveren wij een lunch voor alle aanwezigen.

Huis der Provincie
Markt 11
6811 CG Arnhem

Uw bijdrage is belangrijk

Tijdens deze bijeenkomst worden de Provinciale Staten uitgenodigd om inbreng te leveren en daarbij de brieven te betrekken van onze inwoners en partners die de afgelopen tijd zijn binnengekomen. U kunt hierbij aanwezig zijn en als u dat wenst mondeling een korte bijdrage (ongeveer 1 minuut) meegeven aan de onderhandelende partijen en formateur Ank Bijleveld-Schouten. Zij nemen uw frisse blik dan mee in de rest van het onderhandelingsproces.

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn? Meld u dan aan door een e-mail te sturen. Uw inbreng wordt opgenomen en is ook later terug te kijken. Door u aan te melden geeft u toestemming dat uw bijdrage wordt opgenomen. Kunt u niet aanwezig zijn op 27 mei, dan kunt u de bijeenkomst ook vanaf 10.00 uur live volgen via gelderland.nl/statenlive