Krachten bundelen tijdens de Dag van Gelderland

De Dag van Gelderland komt er weer aan! Op vrijdag 16 september 2022 organiseren we het jaarlijks terugkerend evenement waarop we samen met onze partners werken aan een nóg mooier Gelderland!
Krachten bundelen tijdens de Dag van Gelderland
Gepubliceerd op: 23-augustus-2022

Tijdens een inspirerend programma bundelen we de krachten, samen bereiken we meer. De dag vindt plaats in Nijkerk, van 12.00 tot 17. 30 uur. Deelname is gratis.

Krachten bundelen

Krachten bundelen transcriptie

We zien een beeld van mensen die lopen. Er beginnen zich honingraten af te tekenen die een overgang vormen naar een luchtbeeld van de Veluwe. De tekst leest: praat mee over de toekomst van Gelderland. We zien verschillende beelden in hoog tempo voorbij komen: een luchtballon, een tunnel met gekleurde lichten, een luchtbeeld van een grote rivier en Jan Markink in gesprek met een vrouw. De tekst leest: Over de grote uitdagingen van deze tijd. Ontmoet, beleef en inspireer. Samen bundelen we de krachten. We zien een reeks beelden van een bijeenkomst waar een presentatie wordt gegeven aan bezoekers. De tekst leest: Krachten bundelen, Dag van Gelderland, 16 september 2022.

We moeten onze leefwereld echt veranderen. We kunnen er niet meer omheen. Hoe zorgen we voor een slimme indeling van de beperkte ruimte in Gelderland? Voor fijne woningen, gezonde natuur en een prettige werkplek. Voor gelukkige Gelderlanders. Als we samenwerken en onze krachten bundelen, krijgen we veel voor elkaar. En kunnen we ook de grootste uitdagingen van deze tijd aan. 

Aan de slag

Tijdens de Dag van Gelderland verbinden en ontmoeten we elkaar. Onder leiding van dagvoorzitter Amara Onwuka praten we over de uitdagingen van deze tijd en hoe we krachtige samenwerkingen vormgeven. Francesco Wessels vertelt over hoe de sportwereld krachten bundelt. En Werner Schouten geeft ons als constructieve rebel (iemand die afwijkt van bestaande patronen en vernieuwende oplossingen heeft) een nieuw vooruitzicht. 

Maar we gaan ook samen met u keuzes maken voor onze dilemma’s. Tijdens de Dag van Gelderland denken we met elkaar mee en zetten hierin samen de volgende stap.

Werkt u mee aan de toekomst van Gelderland? Kom naar de Dag van Gelderland! Meld u hier aan. Kijk op onze website voor het volledige programma en meer details.