Inloopavond Nijmegen over ontwikkelingen De Grift

De gemeente Nijmegen houdt op maandag 16 mei 2022 een inloopavond voor omwonenden en bedrijven over de laatste ontwikkelingen rond de Grift.
Inloopavond Nijmegen over ontwikkelingen De Grift
Gepubliceerd op: 13-mei-2022

Bestemmingsplan De Grift

Aan de Stationsstraat in Nijmegen ligt bedrijventerrein De Grift. De gemeente Nijmegen wil De Grift uitbreiden richting de A15 en de Griftdijk. Ook is de gemeente gestart met het proces voor een bestemmingsplan (Wanneer u op de link klikt, verlaat u deze website) voor de bestaande bedrijven, woningen en agrarische functies (zoals landbouw) in de Grift. Het ontwerp-bestemmingsplan ligt tot en met woensdag 1 juni 2022 ter inzage. Meer informatie hierover vindt u hier. Wanneer u op de link klikt verlaat u deze website.

Tijdens de inloopavond kunt u beelden en kaarten bekijken en vragen stellen over het ontwerp-bestemmingsplan Bedrijventerrein De Grift en Rietgraaf. Ook kunt u de eerste plannen bekijken voor uitbreiding van de gebieden Grift Noord, Grift Zuid en Grift West en de bereikbaarheid.
 

Schetsontwerp Griftdijk en rotonde Stationsstraat


Samen met de gemeente Overbetuwe werkt de gemeente Nijmegen aan een schetsontwerp voor afslag 38 van de A15.  Wanneer u op de link klikt verlaat u deze website. Ook kijken de gemeenten naar de aanpassingen van de Griftdijk en de rotonde Stationsstraat. Het schetsontwerp van dit Nijmeegse deel (dus niet het viaduct over de A15 en het Overbetuwse deel) is nu klaar. Dit is tijdens de inloopavond te zien. 

U bent van harte welkom op maandag 16 mei 2022 van 17.15 tot 21.00 uur in Voorzieningenhart De Klif aan de Pijlpuntstraat 1 in Nijmegen.

Dit is een bericht van gemeente Overbetuwe en Provincie Gelderland.