Doe mee met de Fossielvrije Week

Wilt u weten welke duurzamere mobiliteitsopties er zijn voor uw organisatie? Doe dan mee met de Fossielvrije Week van Zo Werkt Het van 31 oktober tot en met 4 november 2022.
Vrouw op fiets
Gepubliceerd op: 13-oktober-2022

Fossielvrij(er) woon-werkverkeer is steeds belangrijker. Vanwege het milieu, de hoge kosten voor brandstof en energie. Of omdat klanten vragen om een plan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Maak het verschil

Tijdens de Fossielvrije Week, van 31 oktober tot en met 4 november 2022, reizen zoveel mogelijk organisaties in Nederland fossielvrij(er). Daarmee streven ze samen naar minder CO2-uitstoot. Maar ook naar een gezondere leefomgeving, vitale medewerkers én een beter bereikbaar bedrijf. Dat kan op veel manieren: een extra dag thuiswerken, vaker fietsen en wandelend naar kantoor. Of bijvoorbeeld een week de benzineauto inruilen voor het openbaar vervoer, of elektrisch rijden. Alle beetjes samen, maken een groot verschil.

Zo doe je mee

Meld uw organisatie volledig kosteloos aan op zowerkthet.nl en zet direct de eerste stappen. Laat u inspireren door landelijke en regionale fossielvrije initiatieven. Als deelnemende organisatie ontvangt u een praktische inspiratiegids vol tips. Daarin staan ook dé 10 fossielvrije(re) maatregelen die u als werkgever kan nemen. Daarnaast krijgt u toegang tot de Fossielvrije Webinar op 31 oktober 2022. En een set gepersonaliseerde communicatietools om deze campagne onder de aandacht te brengen bij uw medewerkers.

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een campagne van provincie Gelderland en alle andere mobiliteitsregio's in Nederland. Via provincie Gelderland zijn alle Gelderse regionale werkgevers-aanpakken aangesloten op de campagne. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat ondersteunt de campagne en de regionale werkgevers-aanpakken.

Adviesgesprek op maat

Wilt u na deze ‘fossielvrije week’ in uw eigen organisatie (verdere) stappen zetten in het fossielvrij(er) reizen onder jullie werknemers? Maak dan een afspraak met onze mobiliteitsmakelaar in uw regio, voor een adviesgesprek op maat!