Bedenk naam voor nieuwe fietsroute

Tussen Ede en Wageningen komt een nieuwe hoogwaardige fietsroute. Een prachtige route door een bosrijke omgeving. Zo’n mooie route heeft natuurlijk een mooie naam nodig. Bedenkt u een naam?
Bedenk naam voor nieuwe fietsroute
Gepubliceerd op: 15-juni-2022

Doe mee

Tot 8 juli 2022 kan iedereen een naam doorgeven. Meedoen is simpel. Klik op de button rechtsonder in dit nieuwsbericht, vul uw naam en e-mailadres in en uw bedachte naam.  Onze deskundige jury kiest uit de inzendingen de mooiste naam. 

Onthulling nieuwe naam 

We maken de nieuwe naam bekend zodra de eerste schop de grond in gaat. Waarschijnlijk is dat in het najaar van 2022. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. 

Prettig en veilig doorfietsen

De fietsroute verbetert de verbinding tussen Ede en Wageningen. De route gaat langs belangrijke woon-, werk-, studie- en openbaar vervoerlocaties en krijgt een splitsing naar het campusterrein aan de Willem Dreeslaan via de Kierkamperweg in Bennekom. De route krijgt vlak asfalt, brede fietspaden en voorrang op veel kruispunten. 
Fietsen is gezond en draagt bij aan een schoner milieu. Daarom verbeteren we routes voor fietsers. Dankzij de hoogwaardige fietsroute krijg je als fietser een eigen plek op de weg. En fiets je veilig en prettig naar je bestemming. Meer informatie over de hoogwaardige fietsroute tussen Ede en Wageningen leest u op onze website.

 

illustratietekening_van_omgeving_fietsroute

Naam voor de nieuwe fietsroute