Aandacht voor MONO bij tankende automobilisten Nijmegen

Afleiding in het verkeer is een belangrijke oorzaak van verkeersongelukken. MONO rijden, rijden zonder afleiding van je mobiel, betekent dat je maar met een ding bezig bent: het verkeer.
Aandacht voor MONO bij tankende automobilisten Nijmegen
Gepubliceerd op: 22-november-2022

MONO-campagneteam

Het MONO-campagneteam was maandag 21 november 2022 op het Shell tankstation Neerbosscheweg in Nijmegen om tankende automobilisten hierover te informeren. Helga Witjes sloot hierbij aan. Het MONO-campagneteam hielp hier bij het instellen van de niet-storen-functie op de telefoon van de automobilisten. In ruil daarvoor kregen ze koffie in een MONO-beker en een croissantje. 

Wat gebeurt er verder?

In de week van 21 november 2022 zijn bij ruim 90 tankstations in Gelderland en Overijssel advertenties te zien waarin automobilisten opgeroepen worden om MONO te rijden. Kijk voor meer informatie op de onze pagina Mono.  

Als we deelnemen aan het verkeer vraagt dat onze aandacht

Want verkeer is mensenwerk. Zo is appen tijdens het autorijden levensgevaarlijk. Niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. Let tijdens het rijden goed op en laat je niet afleiden. Zo houden we rekening met elkaar én werken we samen aan veilig verkeer. 

Helga Witjes

Provincie Gelderland