3e meedenkronde over de ABR

Donderdag 27 januari 2022 start de 3e meedenkronde van het project Beter Bereikbaar Wageningen.
3e meedenkronde over de ABR
Gepubliceerd op: 22-februari-2022

Donderdag 27 januari 2022 start de 3e meedenkronde van het project Beter Bereikbaar Wageningen. Via de digitale kaart ‘ABR in beeld’ kunt u (weer) meedoen. Zijn er volgens u plekken om 430 nieuwe bomen aan te planten, om regenwater op te vangen en locaties om bewegen en ontmoeting in de buitenlucht te stimuleren? Laat het ons weten! Met de informatie uit deze 3e ronde werken we het wegontwerp verder uit. Tot en met zondag 13 februari 2022 heeft u de gelegenheid om mee te doen. Doet u mee?


Meedenken

Meedenken over de verdere ontwikkeling om Wageningen via de Mansholtlaan en de Nijenoord Allee beter bereikbaar te maken kan op verschillende momenten via de digitale kaart ‘ABR in beeld’. Op de kaart stellen we vragen, koppelen resultaten anoniem terug en plaatsen we nieuwe informatie. Zo wordt steeds concreter hoe de route over de Mansholtlaan en de Nijenoord Allee eruit komt te zien. U kunt in meerdere rondes meedenken over verschillende thema’s.  


Doet u mee?

Via de digitale kaart ABRinbeeld kunt u uw mening geven.  

  • Voor een correcte weergave opent u de kaart in Google Chrome, Edge of een andere moderne browser. Niet in Internet Explorer.
  • De kaart is het beste leesbaar op een computer of Ipad.
  • We berichten deelnemers over wat we met hun inbreng gaan doen en wanneer de kaart is bijgewerkt.

We danken u alvast hartelijk voor uw inbreng!