Willinks Weust

Inloopbijeenkomst natuurontwikkeling Willinks Weust

Openbaar | door Staatsbosbeheer, Waterschap Rijn en IJssel, gemeente Winterswijk en provincie Gelderland


Donderdag 13 december 19:00 uur - 21:00 uur

Café Schreurs
Kottenseweg 119 in Kotten


Informatie

Staatsbosbeheer, Waterschap Rijn en IJssel, gemeente Winterswijk en provincie Gelderland hebben plannen ontwikkeld om in het Natura 2000-gebied Willinks Weust natuur in te richten en de bestaande natuur te versterken.

De maatregelen voor het behouden en ontwikkelen van natuur staat in een inrichtingsplan. Het concept van dit plan willen we graag op 13 december 2018 met u bespreken. Waar mogelijk nemen we uw suggesties voor het gebied mee. In de komende periode gaan we de benodigde vergunningen aanvragen. De verwachting is dat de werkzaamheden in het najaar van 2019 kunnen starten.

Opzet inloopavond

Tijdens deze avond informeren wij u over wat we willen met de natuur, welke maatregelen daarvoor nodig zijn en hoe de planning eruit ziet. U kunt vanaf 19.00 uur op elk gewenst moment binnenlopen, vooraf aanmelden is niet nodig. Medewerkers van Staatsbosbeheer, Waterschap Rijn en IJssel, gemeente Winterswijk en provincie Gelderland staan u graag te woord.

Meer informatie

Meer informatie over onze plannen voor het gebied vindt u op de pagina Willinks Weust. Daar staan ook de nieuwsbrieven over de voorbereidingen van de plannen.