Grasveld met paarse bloemen

Inloopbijeenkomst natuurontwikkeling Stelkampsveld

Openbaar | door Waterschap Rijn en IJssel, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, gemeente Lochem, gemeente Berkelland en provincie Gelderland


Woensdag 23 januari 19:00 uur - 21:30 uur

Buitencentrum Kerkemeijer
Ruurloseweg 51, Borculo


Informatie

Waterschap Rijn en IJssel, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, gemeente Lochem en provincie Gelderland bereiden de uitvoering van de geplande natuurmaatregelen voor die nodig zijn om het Natura 2000-gebied Stelkampsveld te beschermen en de bestaande natuur te verbeteren.

De maatregelen voor het behouden en ontwikkelen van natuur staat in een inrichtingsplan. Het eindconcept van dit plan bespreken we graag op 23 januari 2018. In de komende periode vragen we de benodigde vergunningen aan. De verwachting is dat de werkzaamheden in het najaar van 2019 kunnen starten.

Opzet inloopavond

Tijdens deze avond informeren wij u over wat we willen met de natuur, welke maatregelen daarvoor nodig zijn en hoe de planning eruitziet. U kunt vanaf 19.00 uur komen en gaan wanneer het u uitkomt. Vooraf aanmelden is niet nodig. Medewerkers van Waterschap Rijn en IJssel, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, gemeenten Lochem en Berkelland en provincie Gelderland staan u graag te woord.

Meer informatie

Meer informatie over onze plannen voor het gebied vindt u op de pagina Stelkampsveld. Daar staan ook de nieuwsbrieven met informatie over de voorbereidingen van de plannen.