Twee kinderen lopen in het bos

Inloopbijeenkomst natuurontwikkeling Bekendelle

Openbaar | door Waterschap Rijn en IJssel, Natuurmonumenten, de Bosgroep, gemeente Winterswijk en provincie Gelderland


Donderdag 17 januari 19:30 uur - 21:00 uur

Berenschot’s Watermolen, zaal de Schoppe
Wooldseweg 74, Woold


Informatie

Waterschap Rijn en IJssel, Natuurmonumenten, de Bosgroep, gemeente Winterswijk en provincie Gelderland bereiden de uitvoering van de geplande natuurmaatregelen voor die nodig zijn om het Natura 2000-gebied Bekendelle te beschermen en de bestaande natuur te verbeteren.

De maatregelen voor het behouden en ontwikkelen van natuur staat in een inrichtingsplan. Het concept van dit plan willen we graag op 17 januari met u bespreken. In de komende periode gaan we de benodigde vergunningen aanvragen. De verwachting is dat de werkzaamheden in het najaar van 2019 kunnen starten.

Opzet inloopavond

Tijdens deze avond informeren wij u over wat we willen met de natuur, welke maatregelen daarvoor nodig zijn en hoe de planning eruitziet. Er is geen centrale presentatie, u kunt vanaf 19.30 uur komen en gaan wanneer het u uitkomt. Vooraf aanmelden is niet nodig. Medewerkers van Waterschap Rijn en IJssel, Natuurmonumenten, de Bosgroep, gemeente Winterswijk en provincie Gelderland staan u graag te woord.

Meer informatie

Meer informatie over onze plannen voor het gebied vindt u op de pagina Bekendelle. Daar staan ook de nieuwsbrieven over de voorbereidingen van de plannen.