Vissers

Gelderse biodiversiteitsdag

Openbaar | door provincie Gelderland


Vrijdag 09 november 09:00 uur - 16:30 uur

Huis der Provincie
Markt 11, Arnhem


Informatie

In Gelderland dragen veel mensen bij aan de ontwikkeling en instandhouding van de natuur. Daar zijn we erg blij mee! Om onze waardering te laten blijken, organiseert de Provincie de jaarlijkse Gelderse biodiversiteitsdag.

De Gelderse biodiversiteitsdag is voor iedereen die zich inzet voor de Gelderse natuur. Dat kan bijvoorbeeld zijn als vrijwilliger bij een natuurorganisatie, als natuur beherende boer of landgoedeigenaar of als werknemer bij een terrein beherende organisatie, gemeente, waterschap, agrarische natuurvereniging of adviesbureau.

U kunt zich niet meer aanmelden.

Neem bij vragen contact met ons op via provincieloket@gelderland.nl


Het afwisselende programma van de Gelderse biodiversiteitsdag bevat lezingen, workshops, films en excursies gericht op de biodiversiteit en het natuurbeheer in Gelderland. Ook is er aandacht voor natuurinclusief denken en doen, de relatie tussen natuur en klimaat en de betrokkenheid van inwoners bij de Gelderse natuur. Deze dag is een uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen en oude aan te halen en te leren over succesvolle projecten van natuurcollega’s.

Hier vindt u het complete programma (PDF 1 MB) van de Gelderse biodiversiteitsdag met alle parallelle sessies. Deelname is gratis.

Ronde 1

Ronde 2

Ronde 3

Ronde 4

Ronde 5 - Start middagprogramma

Ronde 6

Ronde 7

Ronde 8