Werken bij de provincie

Bij provincie Gelderland werken ruim 1.200 medewerkers samen aan een beter en mooier Gelderland.

Vacatures

Wilt u ook aan de slag in de provincie? Een overzicht van alle vacatures bij provincie Gelderland en Gelderse gemeenten vindt u op Werken in Gelderland. Hier vindt u alle aangeboden dienstverbanden bij Gelderse overheidswerkgevers. Het kan gaan om tijdelijke of vaste dienstverbanden, stages en traineeships.

Stage of afstuderen?

Stage lopen of afstuderen in een politieke organisatie als provincie Gelderland? Dat kan. Wij werken aan diverse, brede opdrachten en maken onze provincie elke dag een beetje mooier en beter voor haar inwoners. Lees meer over stages.

Het Gelders Traineeship

In februari 2019 startten we voor de 4e keer met het Gelders Traineeship. Lees meer over het Gelders Traineeship. Volg de trainees ook via Facebook en LinkedIn.

Provincie als werkgever

We werken met medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor doelen en resultaten in hun werk. We werken op basis van verschillende arbeidsrelaties (dienstverband, inhuur, detachering). Het uitgangspunt daarbij is om de arbeidsrelatie te kiezen die past bij onze doelstellingen en bij de mensen met wie we werken.

Wilt u meer weten over de provincie als organisatie, lees dan 'de provincie als organisatie'.