Hardloopster  op atletiekbaan

Vitaal Gelderland werkt

Openbaar | door Centrum voor Arbeidsmarktinnovatie en provincie Gelderland


Donderdag 20 september 09:00 uur - 17:30 uur

Congrescentrum Papendal
Papendallaan 3, Arnhem


Informatie

Bouwen aan een toekomstig vitaal Gelderland start door met elkaar te leren, te ontdekken en te ontwikkelen

U bent van harte welkom op 20 september 2018 om met Gelderse Arbeidsmarktpartners de vitale schijf van 5 voor Gelderland samen te stellen. Deze Gelderse schijf van 5 vullen we met de thema’s innoveren, leren, werken, ondernemen en leven. Fit voor een vitaal Gelderland start met elkaar ontmoeten en samenwerken aan succes. Doe mee!

Vitaal Ontmoeten

Tijdens het evenement kunt u gehele dag de informatiemarkt bezoeken op het Centre Court. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. Lees meer (PDF 825 kB) over de informatiemarkt.

Neem bij vragen contact met ons op via provincieloket@gelderland.nl


{this.field(PictureTitle)}

Mariëtte Hamer

voorzitter Sociaal-Economische Raad (SER)

SER-voorzitter Mariëtte Hamer is een strategische verbinder. Haar drijfveer is om een ieder beter op de arbeidsmarkt en in de samenleving te laten participeren.

‘Een leven lang leren’ wordt steeds belangrijker voor ons allemaal. Om bij te blijven in werk en maatschappij moeten we ons blijven ontwikkelen. Daarvoor is een vanzelfsprekende en positieve leercultuur in Nederland nodig. De SER heeft, namens het kabinet, hierin een aanjaagfunctie. De SER brengt hiervoor vele initiatieven bij elkaar en werkt aan een nationale actie-agenda. SER-voorzitter Mariëtte Hamer spreekt over het belang van een leven lang leren en ontwikkelen voor een Vitaal Gelderland!

{this.field(PictureTitle)}

Jochem Uytdehaage

oud Olympisch schaatser, Olympisch kampioen op 5 en 10 kilometer

Vitaliteit en duurzaam presteren en persoonlijke energiemanagement – dat is waar het om draait! Na zijn Olympische schaatssucces in 2002 heeft hij nog enkele mooie titels op het ijs gewonnen, nationaal en internationaal.

En toch zegt hij met stelligheid dat hij met zijn huidige kennis over duurzaam presteren nog vele jaren langer succesvol mee had kunnen draaien in de internationale schaatssport. In 2007 is Jochem gestopt met schaatsen. Sinds 2009 is hij bezig met hoe je optimaal kan presteren in het leven, de zakelijke omgeving en in de sport. Hij noemt het 'een rijker leven leven'. Sleutelwoorden hierbij zijn: vitaliteit, zingeving en het bewustzijn over jouw eigen leefstijl. Het draait om balans in jouw leven en om een de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Balans in presteren en herstellen.

{this.field(PictureTitle)}

Conny Bieze

Gedeputeerde provincie Gelderland

Conny Bieze is verantwoordelijk voor onderwijs en arbeidsmarkt, mobiliteit, logistiek en omgevingsvergunning en handhaving.

Zijn we klaar voor toekomst? Zijn we fit en vitaal als medewerker én als organisatie? De arbeidsmarkt verandert razendsnel door digitalisering, flexibilisering en globalisering. Werkgevers en werknemers moeten mee veranderen en zorgen voor mobiliteit op de arbeidsmarkt. Hiervoor hebben we fitte en vitale organisaties én medewerkers nodig, maak Gelderland toekomstfit!

{this.field(PictureTitle)}

Richard Engelfriet

Dagvoorzitter, spreker, columnist en onderzoeker

Richard Engelfriet is sinds 2001 dagvoorzitter, spreker, columnist en onderzoeker. Daarnaast is hij auteur van vele managementboeken, waarvan ‘De Succesillusie’, ‘Zo simpel kan het zijn’ en ‘Hoe vang ik een rat?’ de bekendste zijn.

 
Tijdstip Omschrijving
09.00 - 09.30 Inloop
09.30 - 10.00 Welkom door Dagvoorzitter Richard Engelfriet, introductie routecaptains en leervragen
10.15 - 11.00 Vitale route
11:15 - 11.45 Spreker: Mariette Hamer, voorzitter SER
12.00 - 12.45 Vitale route
12.45 - 13.30 Lunch
13:30 - 14.15 Spreker: Jochem Uytdehaage, oud Olympisch sporter
14.30 - 15.15 Vitale route
15.30 - 16.30 Spreker: Conny Bieze, gedeputeerde Provincie Gelderland
16.30 - 17.30 Borrel en netwerken