Vacatures burgemeesters

Het benoemen van een burgemeester in een gemeente binnen de provincie Gelderland is een van de taken van de commissaris van de Koning. Op deze pagina vindt u actuele vacatures.

Burgemeestersvacature Overbetuwe

De vacaturetermijn voor het burgemeestersambt in de gemeente Overbetuwe is verlopen. Geïnteresseerden konden tot en met 3 december 2018 reageren. De gemeenteraad van Overbetuwe stelt de aanbeveling voor een nieuwe burgemeester naar verwachting eind februari 2019 vast.

Profielschets en verslag vergadering

Belangstellenden kunnen de volgende documenten lezen:

Meer informatie vindt u op de site van de gemeente Overbetuwe.

Burgemeestersvacature Heerde

De vacaturetermijn voor het burgemeestersambt in de gemeente Heerde is verlopen. Geïnteresseerden konden tot en met 15 oktober 2018 reageren. De gemeenteraad van Heerde stelt de aanbeveling voor een nieuwe burgemeester naar verwachting aan het einde van 2018 vast.

Profielschets en verslag vergadering

Belangstellenden kunnen de volgende documenten lezen:

Meer informatie vindt u op de site van de gemeente Heerde.

Burgemeestersvacature Beuningen                        

De vacaturetermijn voor het burgemeestersambt in de gemeente Beuningen is verlopen. Geïnteresseerden konden tot en met 25 juli 2018 reageren. De gemeenteraad van Beuningen stelt de aanbeveling voor een nieuwe burgemeester naar verwachting aan het einde van 2018 vast.

Burgemeestersvacature Zevenaar

De vacaturetermijn voor het burgemeestersambt in de gemeente Zevenaar is verlopen. Geïnteresseerden konden tot en met 16 juli 2018 reageren. De gemeenteraad van Zevenaar stelt de aanbeveling voor een nieuwe burgemeester naar verwachting aan het einde van 2018 vast.