Vacatures burgemeesters

Het benoemen van een burgemeester in een gemeente binnen de provincie Gelderland is een van de taken van de commissaris van de Koning. Op deze pagina vindt u actuele vacatures.

Burgermeestersvacature Voorst

De sollicitatietermijn is inmiddels verstreken.

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van het kabinet van de commissaris van de Koning. Bereikbaar via telefoonnummer (026) 359 92 49 of via een e-mail naar kabinet@gelderland.nl

Documenten


Burgemeestersvacature Heumen 

De sollicitatietermijn is inmiddels verstreken.

In de gemeente Heumen is een burgemeestersvacature ontstaan. Deze vacature was van woensdag 26 mei 2021 in de Staatscourant opengesteld tot en met woensdag 16 juni 2021.

De aanbeveling voor een nieuwe burgemeester wordt naar verwachting medio oktober 2021 in de gemeenteraad van Heumen vastgesteld.

De profielschets van de te benoemen burgemeester, het verslag van de profielschetsvergadering en andere relevante informatie vindt u op deze pagina onder Documenten. Op de website van de gemeente Heumen kunt u meer informatie vinden over de procedure.

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van het kabinet van de commissaris van de Koning, bereikbaar via telefoonnummer 026 359 92 49 of via een e-mail naar kabinet@gelderland.nl.

Documenten