Talentontwikkeling van professionals

Wilt u zich als professional laten begeleiden bij de ontwikkeling van uw artistieke talenten? Of begeleidt u professionals daarbij? Dan kunt u subsidie aanvragen.

Subsidiemogelijkheden

U kunt subsidie aanvragen als professional om uzelf te laten begeleiden bij de ontwikkeling van uw artistieke kwaliteiten in het kader van ten minste één artistieke productie. U kunt ook subsidie aanvragen om professionals te begeleiden bij de ontwikkeling van uw artistieke kwaliteiten in het kader van tenminste één artistieke productie.

Subsidie kan worden aangevraagd door een professional of een begeleider (of de instelling of het bedrijf waar deze begeleider werkzaam is).

Voorwaarden

Om voor subsidie in aanmerking te komen, moet u voldoen aan een aantal voorwaarden. Hiervoor verwijzen wij naar de Regels Ruimte voor Gelderland 2016, hoofdstuk 7.3 Talentontwikkeling van professionals.

Wij vragen u via het aanvraagformulier (zie hieronder) informatie aan te leveren waaruit het talent, de professionaliteit van de professional en de geschiktheid van de begeleider blijkt. Daarnaast vragen wij u daarin om een ontwikkelplan.

Subsidie aanvragen

U vraagt uw subsidie aan via het Subsidieportaal. Na het inloggen komt u terecht bij het aanvraagformulier ‘CenE Talentontwikkeling van professionals’.

U kunt deze subsidie aanvragen tot en met 31 december 2019. Voor deze subsidie is een bepaald bedrag beschikbaar gesteld. U kunt subsidie aanvragen totdat dit bedrag besteed is.

Relevante informatie en tips

U kunt over deze subsidie vragen stellen tijdens het spreekuur op maandagochtend van 9:00-10:00 uur in Arnhem. U hoeft zich hier niet voor aan te melden.

Het spreekuur vindt plaats in het Provinciehuis, in de hal op de begane grond, Markt 11, 6811 CG Arnhem.

Lees ook:

Contact

Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 99 99.