Beleef het Apeldoorns Kanaal

 

Wilt u de beleefbaarheid en de recreatieve functie van het Apeldoorns Kanaal versterken? Dan kunt u subsidie aanvragen.

Voor wie

Waterschap Vallei en Veluwe en de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Epe, Hattem, Heerde en Rheden of rechtspersonen die versterking van recreatie en toerisme van het Apeldoorns Kanaal als doel hebben.

Waarvoor

U kunt deze subsidie aanvragen voor activiteiten die plaatsvinden in de openbare infrastructuur of activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van toeristisch recreatief aanbod langs het Apeldoorns Kanaal.

Voorwaarden

U kunt deze subsidie aanvragen als:

  • de activiteit plaatsvindt of wordt uitgevoerd dichtbij het Apeldoorns Kanaal
  • het bestuurlijk overleg Apeldoorns Kanaal de activiteit waarvoor u subsidie aanvraagt, heeft goedgekeurd.
  • de activiteit is opgenomen in categorie 1, 2 of 3 van de projectenlijst opgenomen in de Uitwerkingsagenda Apeldoorns Kanaal (PS2018-308, bijlage 7).

De volledige tekst van de regeling en de voorwaarden vindt u in de de Regels Ruimte voor Gelderland 2016 (paragraaf 2.14 Beleef het Apeldoorns Kanaal).

Subsidie aanvragen

U vraagt uw subsidie aan via het subsidieportaal. Om in te loggen heeft u eHerkenning nodig. Staat u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en wilt u iemand machtigingen om uw aanvraag in te dienen? Dan is er ketenmachtiging nodig. Na het inloggen komt u terecht bij het aanvraagformulier 'Beleef het Apeldoorn Kanaal'. U kunt uw aanvraag als concept opslaan en in het subsdieportaal onder 'mijn subsidies' op een later moment weer openen.

U kunt deze subsidie aanvragen tot en met 1 juli 2023.

Extra informatie en tips

Lees ook:

Contact

Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 99 99.