Nettenfabriek Apeldoorn

Slotmanifestatie SteenGoed Challenge!

openbaar | door provincie Gelderland


Maandag 25 februari 15:00 uur - 18:00 uur

Koelhuis

Coenensparkstraat 1, Zutphen

 

De locatie is goed bereikbaar met auto en OV. Tegenover Het Koelhuis zit de Q-Park garage aan de Lijmerij. Voor de gasten die met de auto komen heeft Het Koelhuis de mogelijkheid om uitrij kaarten voor de P+R Q-Park parkeergarage aan de Lijmerij (volg borden P+R station) tegen een gereduceerd tarief aan te schaffen. De kaarten zijn te koop bij Het Koelhuis. Het Koelhuis bevindt zich aan de noordzijde van NS-Station Zutphen. Wanneer je via de achteruitgang het station uit loopt en meteen links gaat loop je zo tegen Het Koelhuis aan.


Informatie

Je bent van harte uitgenodigd voor de eindbijeenkomst van de SteenGoed Challenge.

Een betonnen silo aan het Apeldoorns Kanaal, een oud klooster aan de rand van de stad en 12 verstopte oorlogsbunkers bij het vliegveld. Gebouwen met een rijk verleden, maar zonder een toekomst. Wat heeft de Challenge Steengoed ze eigenlijk opgeleverd? Een jaar geleden zijn we gestart en dat heeft veel reacties opgeleverd. Wil je weten waar de 3 spotlightlocaties de Eendracht te Heerde, het Juvenaat in Zevenaar en de Fliegerhorst te Teuge, aan werken met de uitvoering van de winnende ideeën?

Ben je benieuwd wat er op de andere locaties is gebeurd en wil je inspiratie op doen voor je eigen project(en)? Kom dan naar de slotmanifestatie van de SteenGoed Challenge. Je bent van harte welkom!   

Tijdens de bijeenkomst neemt Harm Edens je op een inspirerende, informele en interactieve manier mee naar het mee naar het verleden, het heden en zeker naar de toekomst. Samen met vele betrokkenen horen we mooie verhalen over de challenge, de gebouwen en de resultaten.

Ook besteden we aandacht aan het SteenGoed Transformatieplein. Een online plek waarin je jouw leegstaande pand kunt aanmelden of jouw idee voor een leegstaande locatie kunt aanbieden. Een plek waarin vraag en aanbod samen komen. Het SteenGoed Transformatieplein is nog volop in ontwikkeling. We horen graag jouw suggesties, zodat we dit plein nog beter op jouw behoefte kunnen afstemmen. Neem vooraf gerust een kijkje op: www.steengoedbenutten.nl En we zijn gestart met een 6 delige documentaire over de SteenGoed Challenge in Gelderland. De eerste 2 afleveringen zijn terug te kijken via: omroepgelderland.nl/steengoed-challenge De andere uitzendingen zijn op 16 en 23 februari, 9 en 16 maart 2019 vanaf 17.20 uur op Omroep Gelderland te zien. Genoeg om naar uit te kijken!

We hopen je op 25 februari in het Koelhuis te kunnen begroeten.

Tijdens de slotmanifestatie worden er foto's en filmopnamen gemaakt. Wil je niet gefotografeerd worden of in beeld komen, geef dat dat tijdig aan. Dat kan aan het begin van de slotmanifestatie.

Neem bij vragen contact met ons op via provincieloket@gelderland.nl