Transcript video N782

Een titelbalk komt in beeld met tekst: N782

www.gelderland.nl/n782

We zien een luchtfoto waarop een bewegende lijn wordt geprojecteerd. Deze lijn laat het tracé van de Utrechtseweg N782 op het deel tussen de rotonde bij de Bennekomseweg in Heelsum en de Kabeljauwallee in Wolfheze zien.

De camera zoomt in op de rotonde bij de Bennekomseweg. De camera draait vervolgens een rondje langs de rotonde.

Via geanimeerde blauwe lijnen is te zien hoe Bromfietsers vanuit Heelsum of Renkum driekwart rondgaan over de rotonde en via de middengeleider op het twee-richtingenfietspad terecht komen aan de noordkant van de Utrechtseweg.

Een nieuwe geanimeerde blauwe lijn laat zien dat fietsers vanuit Heelsum meteen linksaf slaan op de rotonde en via het nieuwe twee-richtingenfietspad de Bennekomseweg over steken.

Een nieuwe geanimeerde blauwe lijn laat zien hoe fietsers vanuit Renkum driekwart rondgaan over de rotonde en zo op het nieuwe fietspad uit komen.

Een naamtitel komt in beeld met de tekst Onderdoorgang A50

De camera volgt nu een bromfietser die onder het viaduct van de A50 doorgaat.

De camera wisselt van positie en gaat nu verder op rijbaan van de Utrechtseweg. Aan de rechterkant komt een geanimeerde tekst in beeld met de titel: infiltratie. De camera laat vervolgens de infiltratievoorziening zien die langs de weg wordt aangebracht.

De camera vliegt verder richting het kruispunt N782 – Doorwerthsestraat en blijft hier even hangen en. Hierdoor is de oversteekplek voor bromfietsers en fietsers goed te zien.

Een naamtitel komt in beeld met de tekst N782 – Doorwerthsestraat

De camera gaat nu verder op het nieuwe tweerichtingen fietspad. Aan de linkerkant zijn de uitritten te zien van aangrenzende woningen. Getoond wordt dat fietsers en bromfietsers nu van twee kanten kunnen komen.

We zien een fietser die vanuit de eigen uitrit het fietspad oprijdt. De camera volgt deze fietser totdat het kruispunt met de Annaweg wordt bereikt.

De camera zoomt uit en een naamtitel komt in beeld met de tekst: Kruising N782 – Annaweg.

De camera schakelt nu over naar het kruispunt Kievitsdel. Een naamtitel komt in beeld met de tekst Kruispunt Kievitsdel

De camera gaat naar een vaste positie en laat het kruispunt in vogelvlucht zien. Geanimeerde auto’s en fietsers laten het functioneren van het nieuwe kruispunt zien. Fietsers vanuit Heelsum in de richting Oosterbeek en Doorwerth steken het kruispunt in één keer over. De bestaande oversteek aan de zuidkant vervalt.

De camera verandert van positie. Aan de rechterkant zien we nu restaurant Kievitsdel en we zien de langere opstelvakken voor de verkeerslichten.

De camera verandert van positie en laat nu de aangepaste bushalte richting Heelsum zien.

De camera vervolgt zijn weg nog een stukje via de N225. Een naamtitel komt in beeld met de tekst: Utrechtseweg richting Oosterbeek

Aan de linkerkant van de weg komt een geanimeerde tekst in beeld: voetpad. Hiermee wordt het voetpad aangeduid dat hier in combinatie met een haag wordt gerealiseerd.

We vliegen vervolgens nog een klein stukje door en dan komt er een titelbalk in beeld met tekst: N782

www.gelderland.nl/n782