Provincie Gelderland verhoogt fietspad N224

22-11-2019

Provincie Gelderland werkt tussen 2 en 6 december 2019 aan het fietspad bij de oversteek van de De Ruyterstraat/Amsterdamseweg naar de Kernhemseweg in Ede. Het fietspad bij de verkeersregelinstallatie ligt lager dan de kruisende Rijksweg (N224). De provincie verhoogt het fietspad zodat deze op gelijke hoogte met de Rijksweg (N224) komt te liggen.

Aannemer Boskalis voert de werkzaamheden uit tussen maandag 2 december en vrijdag 6 december 2019. Fietsers worden tijdens de werkzaamheden omgeleid via de Amsterdamseweg en de Concordialaan. Op donderdag 5 december 2019 voert de aannemer asfaltwerkzaamheden uit. Tijdens deze werkzaamheden wordt het verkeer op de Rijksweg (N224) langs het werk geleid door een tijdelijk verkeerslicht.

Provincie Gelderland werkt samen met andere wegbeheerders aan een goed en veilig wegennet. Dit vergt regelmatig onderhoud en aanpassing. Deze werkzaamheden veroorzaken altijd hinder voor de weggebruiker. Deze hinder proberen we zoveel mogelijk te beperken. Weggebruikers kunnen helpen om de overlast en drukte te verminderen door hun weg goed te plannen, geen sluiproutes te gebruiken en aanwijzingen op borden én van verkeersregelaars op te volgen. Het wordt veiliger in het verkeer als alle deelnemers met hun volle aandacht bij de weg en andere weggebruikers zijn. Samen veilig van A naar Beter.  

Terug naar nieuwsoverzicht