Prins Constantijn reikt eerste GO4Export voucher uit

20-4-2018 winnaar

Startup Envoy Constantijn van Oranje en gedeputeerde Michiel Scheffer reikten de 1e exportvoucher van het programma GO4EXPORT uit aan UVS Industry Solutions uit Culemborg. Dat deden ze op de StartupDelta Summit in Arnhem. Het programma GO4EXPORT biedt ondernemers ondersteuning bij exportplannen.

GO4Export

Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL voert het exportprogramma uit in opdracht van de provincies Gelderland en Overijssel. 'Met GO4EXPORT zetten we een uniek programma neer. Een programma dat ondernemers uit Gelderland en Overijssel echt een stap verder brengt met exportplannen. Binnen het programma verbinden we ondernemers met elkaar. Zo kunnen ze hun netwerk uitbreiden en kennis vergroten. Ook organiseren we een groot aantal activiteiten in binnen- en buitenland, zoals handelsmissies', aldus Remco Lucassen, projectleider Oost NL.

Agrofoodmakelaar

Een nieuw element in het programma is de agrofoodmakelaar. Jochem Wolthuis zet zich binnen het programma in om de samenwerking in de grensregio met Duitsland verder vorm te geven. En hij zal er onder andere voor zorgen dat ondernemers beter voorbereid de Duitse markt betreden. Jochem Wolthuis heeft een groot netwerk en veel ingangen binnen de Duitse markt. 'Handel begint vaak bij samenwerking en daar ga ik ondernemers mee helpen', zegt Jochem Wolthuis, agrofoodmakelaar Oost NL.

Export voucher

Eveliene Langedijk, CEO UVS Industry Solutions, kreeg een export voucher uit handen van special envoy van StartupDelta, Constantijn van Oranje. 'Dankzij de exportvoucher kan ik ons promotiemateriaal in het Duits laten vertalen. Zo komen we straks op de Duitse beurzen goed voor de dag. GO4EXPORT bracht me ook in contact met diverse mooie contacten in Duitsland. Zo maken we een vliegende start met onze exportplannen richting Duitsland'.

De Groeiversneller

De vouchers van GO4EXPORT vraagt u aan via De Groeiversneller. De Groeiversneller is het Gelderse ondersteuningsprogramma voor groeiende ondernemers. De exportvouchers hebben een maximale waarde van €10.000. U kunt ze inzetten voor bijvoorbeeld: het doen van marktonderzoek, het maken van promotiemateriaal voor internationaal beursdeelname of het doen van een taaltraining.

Meer informatie vindt u op de website van GO4EXPORT.

Terug naar nieuwsoverzicht