Werkzaamheden tussen Otterlo en kruising Koningsweg (N310/N311)

29-9-2020

Provincie Gelderland vervangt het asfalt van de N310 tussen Otterlo en de kruising Koningsweg (N310/N311). De werkzaamheden starten op 9 oktober en zijn naar verwachting op 30 oktober 2020 afgerond. Tijdens de werkzaamheden is de N310 afgesloten voor doorgaand verkeer. De provincie leidt het verkeer om via de N224 en de N304. Fietsers kunnen door blijven fietsen tijdens de werkzaamheden.

Het vervangen van het asfalt maakt deel uit van groot onderhoud aan de weg. Naast het vervangen van de zogenaamde deklagen, verwijdert de provincie ook de bushaltes bij Huize Jeekel. Vervoerder Keolis stopt bij deze bushaltes tot 13 december 2020, daarna vervalt deze stop. De haltepaaltjes blijven daarom staan tot 13 december 2020.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden staat op N310-Koningsweg. Op bereikbaargelderland staan de actuele afsluitingen en omleidingsroutes.

Plan uw reis op tijd

Provincie Gelderland werkt samen met andere wegbeheerders aan een goed en veilig wegennet. Dit vergt regelmatig onderhoud en aanpassing. Deze werkzaamheden veroorzaken altijd hinder voor de weggebruiker. Deze hinder proberen we zoveel mogelijk te beperken. Weggebruikers kunnen helpen om de overlast en drukte te verminderen door hun weg goed te plannen, geen sluiproutes te gebruiken en aanwijzingen op borden én van verkeersregelaars op te volgen. Het wordt veiliger in het verkeer als alle deelnemers met hun volle aandacht bij de weg en andere weggebruikers zijn. Samen veilig van A naar Beter. 

Terug naar nieuwsoverzicht