Verwijderen Duiker N848 bij Heukelem

30-3-2021

In het gedeelte tussen de Heukelumseweg  en de Nieuwe Zuiderlingedijk in Heukelum wordt de bestaande duiker verwijderd onder de N848. De weg is voor alle verkeer afgesloten van 14 april 19.00 uur tot 15 april 06.00 uur.

Verwijderen duiker onder N848

De duiker die onder de N848 ligt is aan het einde van zijn levensduur. Dit kan leiden tot schade aan het wegdek en mogelijk zorgen voor onveilige situaties. De duiker bestaat uit betonnen buizen. De duiker was nodig om de watergangen aan beide zijden van de weg met elkaar te verbinden zodat het slootwater onder de weg door kan stromen. Waterschap Rivierenland gaat de waterbeheersing aanpassen waardoor deze duiker niet meer nodig is.

Planning en afsluiting

Het werk start woensdagavond 14 april 19.00 uur en duurt tot donderdagmorgen 15 april 2021 06.00 uur. Het gedeelte tussen de Heukelumseweg  en de Nieuwe Zuiderlingedijk is tijdens het werk afgesloten voor alle verkeer. Gemotoriseerd verkeer wordt met borden omgeleid via de A15- A2 vice versa. Fietsverkeer wordt omgeleid via de Heidenseweg, Gragtdijk, Voorste Gewind, Nieuweweg en de Nieuwe Zuiderlingsedijk vice versa. De planning is onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Terug naar nieuwsoverzicht