Start groot onderhoud Molenveldweg (N832) tussen Well en Gameren op 13 september

7-9-2021

Provincie Gelderland start op maandag 13 september 2021 met het groot onderhoud aan de Molenveldweg (N832) tussen Well en Gameren. De eerste fase van het onderhoud vindt plaats tussen 13 september en 1 oktober 2021 op de Molenveldweg (N832) tussen Gameren en de rotonde bij Kerkwijk. De provincie vervangt het asfalt van de rijbaan en het fietspad. De weg is dan afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en de omleidingsroute gaat in beide richtingen via de N322, A2 (afslag Hedel), Achterdijk en Lange Achterdijk. De tweede fase tussen Kerkwijk en Well vindt op een later moment plaats. 

Omleiding 

Tijdens het onderhoud aan het asfalt van de rijbaan en het fietspad is de Molenveldweg (N832) afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. De provincie leidt het verkeer in beide richtingen om via de N322, A2 (afslag Hedel), Achterdijk en Lange Achterdijk. Fietsers hoeven niet om te rijden. Tijdens de werkzaamheden aan het fietspad, kunnen de fietsers over de rijbaan fietsen. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar.

Werken aan de weg en verkeershinder

Provincie Gelderland werkt samen met andere wegbeheerders aan een goed en veilig wegennet. Dit vergt regelmatig onderhoud en aanpassing. Deze werkzaamheden veroorzaken altijd hinder voor de weggebruiker. Provincie Gelderland probeert deze hinder zoveel mogelijk te beperken. Weggebruikers kunnen helpen om de overlast en drukte te verminderen door hun weg goed te plannen, geen sluiproutes te gebruiken en aanwijzingen op borden én van verkeersregelaars op te volgen. Het wordt veiliger in het verkeer als alle deelnemers met hun volle aandacht bij de weg en andere weggebruikers zijn.

Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.gelderland.nl/n832.

Terug naar nieuwsoverzicht