Provincie vervangt asfalt op de N322 tussen Beneden Leeuwen en Puiflijk

21-4-2021

Provincie Gelderland vervangt het asfalt op de Maas en Waalweg (N322) tussen de kruising Noord-Zuid en rotonde Van Heemstraweg. Daarnaast vervangt de provincie de verkeerslichten op de kruising Veesteeg. De werkzaamheden starten op vrijdag 30 april om 20.00 uur en zijn naar verwachting op maandag 3 mei om 06.00 uur afgerond. De aansluiting van de Veesteeg is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor verkeer. Op zondag 2 mei tussen 07.00 en 22.00 uur is ook het kruispunt met Noord-Zuid afgesloten. De provincie leidt verkeer lokaal om. De werkzaamheden hebben geen gevolgen voor de N329.

Verkeersregelaars

Tijdens de werkzaamheden zet de provincie verkeersregelaars in. De verkeersregelaars helpen het verkeer langs het werkvak op de Maas en Waalweg (N322). Doorgaand verkeer heeft hierdoor beperkt hinder van de werkzaamheden. Lokaal wordt verkeer omgeleid via de Van Heemstraweg en de Noord-Zuid.

Werkzaamheden najaar 2021

In het najaar 2021 voert de provincie werkzaamheden uit aan de kruising Van Heemstraweg ter hoogte van Pluimveehuis. De provincie bereidt deze werkzaamheden nu voor. Provincie Gelderland houdt belangstellenden op de hoogte over de planning, afsluitingen en omleidingsroutes via de webpagina N322-Beneden-Leeuwen-Bergharen.

Terug naar nieuwsoverzicht