Afsluiting Spikerpadbrug en N348 Den Elterweg bij Warnsveld

7-6-2021

Provincie Gelderland vernieuwt het fietsviaduct over de N348 (de Spikerpadbrug) in juni en juli 2021. De Spikerpadbrug is tijdens de werkzaamheden afgesloten. Tijdens 2 weekenden sluit de provincie ook de provinciale weg N348 (Den Elterweg) af voor al het verkeer. 

Afsluiting Spikerpadbrug

Provincie Gelderland sluit de Spikerpadbrug af tijdens werkzaamheden van maandag 21 juni tot en met vrijdag 23 juli 2021. Het huidige rijdek van de Spikerpadbrug is versleten en wordt daarom vervangen. Ook wordt de doorrijhoogte voor verkeer op de N348 verhoogd. Fietsverkeer wordt omgeleid via het kruispunt Rijksstraatweg en Warnsveldseweg. De omleiding staat met borden aangegeven.

Weekendafsluitingen N348

De N348 (Den Elterweg) wordt 2 weekenden afgesloten tussen de Gerard Doustraat en de Warnsveldseweg. Ook het parallel liggende fietspad wordt afgesloten. Dat is nodig voor de werkzaamheden aan de Spikerpadbrug. De N348 is tijdens de volgende weekenden afgesloten:

  • Vrijdagavond 25 juni 20.00 uur tot maandagochtend 28 juni 06.00 uur.
  • Vrijdagavond 9 juli 20.00 uur tot maandagochtend 12 juli 06.00 uur.

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de N346 en N314. Voor fietsers verplaatst de omleiding tijdens deze weekenden naar Het Spiker en de Molenstraat.

Meer informatie

Op gelderland.nl/N348/N348-Spikerpadbrug leest u meer over de werkzaamheden. Actuele afsluitingen en omleidingsroutes staan op bereikbaargelderland.nl.

Plan uw reis op tijd

Provincie Gelderland werkt samen met andere wegbeheerders aan een goed en veilig wegennet. Dit vergt regelmatig onderhoud en aanpassingen. Deze werkzaamheden veroorzaken altijd hinder voor de weggebruiker. Weggebruikers kunnen helpen om de overlast en drukte te verminderen door hun route goed te plannen, geen sluiproutes te gebruiken en aanwijzingen op borden én van verkeersregelaars op te volgen. Het wordt veiliger in het verkeer als alle deelnemers met hun volle aandacht bij de weg en andere weggebruikers zijn. Samen veilig van A naar Beter. 

Terug naar nieuwsoverzicht