N838: Bebouwde kom Angeren

Tussen 25 oktober en 21 november 2021 starten we met spoed de reparatie aan de N838, in de kom van Angeren. Het gedeelte van de N838 tussen de Leutsestraat en de Zahnstraat (de bebouwde kom) krijgt een nieuwe asfaltlaag. Het gedeelte tussen de Molenstraat en de Zahnstraat breken we volledig op en krijgt een nieuwe fundering, nieuw asfalt en nieuw trottoir. We willen de werkzaamheden klaar hebben voor de start van het winterseizoen. We zijn in gesprek met de gemeente Lingewaard om de werkzaamheden zo goed mogelijk af te stemmen op hun werkzaamheden.

Planning en bereikbaarheid

  • 25 oktober tot en met 12 november 2021 volledige wegreconstructie tussen de Molenstraat en Zahnstraat. Het wegvak is dicht, de kruispunten zijn open.
  • 13 november tot en met 19 november 2021. De is de weg open, als de werkzaamheden dit toelaten. Er geldt een snelheidsbeperking.
  • 20 november en 21 november 2021. We vervangen de asfalt toplaag tussen de Leutsestraat en de Zahnstraat (bebouwde kom) Angeren. De N838 door de bebouwde kom is dicht, inclusief aanliggende kruisingen. Dit zijn de Paddepoel ter hoogte van de Leutsestraat en de Zahnstraat aan de zuidkant van Angeren. Ook de tussenliggende kruisingen zijn dicht.

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden is het gedeelte van de weg waar we aan werken volledig afgesloten voor alle verkeer. De weggebruikers worden met borden omgeleid of krijgen aanwijzingen van verkeersregelaars.

Doorgaand verkeer dat rijdt tussen Huissen en Doornenburg leiden we om via de N839 richting Bemmel.

Op bereikbaargelderland.nl staat een overzicht van de actuele werkzaamheden en omleidingsroutes.

Openbaar vervoer en hulpdiensten

De weg blijft open voor openbaar vervoer en hulpdiensten, behalve het weekend van 20 en 21 november 2021. De provinciale weg is dan volledig afgesloten om nieuw asfalt aan te brengen.  

Contact

Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 99 99.