Spreker ontbijtbijeenkomst

Ontbijtbijeenkomst De Groeiversneller Scherpenzeel

openbaar | door provincie Gelderland, gemeente Scherpenzeel, lokale ondernemers en Oost NL


Maandag 13 mei 07:45 uur - 10:00 uur

Huize Scherpenzeel


Informatie

Namens Michiel Scheffer, gedeputeerde provincie Gelderland nodigen wij u graag uit voor een ondernemersontbijt met als thema Groei.

Tijdens een ondernemersontbijt praten ondernemers samen over de plannen voor hun bedrijf het komende jaar. U wilt bijvoorbeeld verduurzamen, personeel aannemen of een innovatie op de markt brengen. Samen kunt u oplossingen bedenken voor zaken die u nog belemmeren. Trouwens, ook de Groeiversneller van de Provincie Gelderland kan u van pas komen.

Groeiontbijt

Verschillende ondernemers uit de regio hebben al ervaring opgedaan met De Groeiversneller. Tijdens dit Groeiontbijt kijken we met elkaar naar enkele succeservaringen en oplossingsrichtingen.
De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met gemeente Scherpenzeel, lokale ondernemers en Oost NL, coördinator van De Groeiversneller.

Wat is De Groeiversneller?

De Groeiversneller is een programma voor MKB-ers die een volgende stap willen maken met hun bedrijf: door innovatie, nieuwe bedrijfsmodellen en de ontwikkeling van nieuwe markten. De Groeiversneller ondersteunt ondernemers met het vinden en verkrijgen van de juiste kennis en financiering om te kunnen groeien. U kunt met een voucher van maximaal €10.000 kennis inkopen voor de groei van uw bedrijf. Een voucher kan ingezet worden voor bijvoorbeeld het inhuren van een adviseur, het inkopen van expertise voor een onderzoek, een financieel advies of technische kennis. Er zijn speciale vouchers voor duurzame energieprojecten en export. Bovendien krijgt u begeleiding van Oost NL bij het vinden van financiering.

Verhinderd 

Kunt u op 13 mei niet aanwezig zijn, maar hebt u wel interesse? Wij organiseren dit jaar nog 2 ondernemersontbijten. Heeft u een groeiplan wat u wilt bespreken: vul direct een quick scan in op de website voor een gesprek.

Neem bij vragen contact met ons op via provincieloket@gelderland.nl


 
Tijdstip Omschrijving
07.45 - 08.00 Inloop
08.00 - 08.10

Opening en korte kennismaking door Marijke Deegens, programma-adviseur economie van provincie Gelderland.

08.10 - 08.15

Michiel Scheffer over het belang van samenwerken en de rol van de provincie.

08.15 - 08.45

Sylvia Kortenraij, senior projectmanager Oost NL en Pieter Habermehl van Twin Signing, over business development, groei en De Groeiversneller. Sylvia prikkelt u het gesprek met elkaar aan te gaan.

08.45-
09.00

Harry de Vries, burgemeester Scherpenzeel en Ad van Es, wethouder van onder andere economische zaken, over activiteiten voor ondernemers. Gesprekspunten zijn behoefte aan ruimte voor bedrijven en meer focus op toerisme, recreatie en horeca.

09.00-
10.00

Speeddating met:

  • Ad van Es over ondernemerskansen in Scherpenzeel
  • Sylvia Kortenraaij over De Start- en De Groeiversneller
  • Michiel Scheffer en Marijke Deegens over de Gelderse aanpak

Verder gelegenheid tot netwerken.

10.00

Afronding