Wie waren de beste (thuis)werkgevers van 2020?

27-1-2021 thuiswerk award uiting zo werkt het

Op 16 maart 2021, precies 1 jaar na de 1e lockdown, reikt Zo Werkt Het een award uit voor de beste (thuis)werkgevers van het jaar. In het afgelopen jaar hebben veel bedrijven zich hebben aangepast. Nooit eerder werkten zo veel mensen tegelijkertijd thuis als in 2020. Hoewel het om veel aanpassingen vroeg, hielpen veel bedrijven en organisaties hun werknemers om het nieuwe werken zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Thuis of op locatie

Mensen die thuis kunnen werken moesten hier in korte tijd een fijne en productieve werkplek creëren. Dit vaak gecombineerd met een partner die ook vanuit huis werkt, thuisscholing van jonge kinderen én met nieuwe middelen om met collega’s en klanten te blijven communiceren. Ook de mensen die op locatie moesten werken, hebben zich moeten aanpassen door op een andere manier of op een andere tijd naar hun werk te reizen. Gelukkig hebben tal van bedrijven zich ingespannen om deze nodige aanpassingen voor hun werknemers te faciliteren.

De Zo Werkt Het Award 2020

Zo Werkt Het wil organisaties die nét even een stapje verder gingen om werken in 2020 een stuk makkelijker te maken voor hun werknemers een blijk van waardering geven. Daarom reikt Zo Werkt Het deze eervolle award uit voor werkgevers die het verschil maakten voor hun werknemers.

De Zo Werkt Het Award wordt in 4 verschillende poules uitgereikt. Zowel kleinere start-ups als de multinationals maken dus kans op de eervolle prijs. Daarnaast worden er vanuit de verschillende aangesloten regionetwerken regionale winnaars benoemd.

De werknemer die zijn of haar werkgever nomineert maakt kans op een perfecte city e-bike van Muto!

Doe mee

Meedoen is heel gemakkelijk! Ga naar zowerkthet.nl/award en nomineer jouw werkgever. Op 16 maart 2021 worden de winnende werkgevers en werknemers bekend gemaakt.

Bijzondere inzendingen

De winnende werkgevers worden gekozen uit de nominatie-inzendingen van werknemers uit het hele land. Werknemers kunnen hierbij een motivatie geven over de bijzondere initiatieven binnen hun bedrijf van het afgelopen jaar. Zo heeft de ene werkgever inspirerende digitale events georganiseerd om de teamspirit erin te houden, een ander zorgde dat zijn werknemers een deugdelijke inrichting van hun thuiswerkplek ontvingen. Weer een ander verzorgde met regelmaat voedzame thuislunches voor zijn personeel.

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een landelijke campagne van provincie Gelderland én alle andere mobiliteitsregio's in Nederland. Provincie Gelderland wil hiermee werkgevers stimuleren om werknemers slim en schoon te laten reizen. Via provincie Gelderland zijn alle Gelderse regionale werkgeversaanpakken aangesloten op de campagne. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat ondersteunt de campagne en de regionale werkgeversaanpakken.

Terug naar nieuwsoverzicht