Werkzaamheden ’s Heerenberg - Ulft N816

11-5-2020 n816

Provincie Gelderland start maandag 18 mei 2020 met de 2e fase van de onderhoudswerkzaamheden op de N816 tussen ’s Heerenberg en Ulft. We vervangen daarbij het asfalt op de Berghseweg en verstevigen de aansluitingen van zijwegen op de N816. Hierbij sluiten we dit deel van de N816 af. De omleidingsroutes staan op borden aangegeven. Naar verwachting zijn de werkzaamheden vrijdag 5 juni 2020 klaar.

Gedeeltelijke wegafsluiting en omleiding

Van maandag 18 mei tot en met vrijdag 5 juni 2020 is de N816 afgesloten vanaf de rotonde Netterdseweg / Laakweg tot en met de rotonde N817 Oude IJsselweg bij Ulft.

We leiden het gemotoriseerd verkeer om via de N335, N317, N827 en de N817. De Zandwinning Netterden Zand en Grind is alleen bereikbaar via de Miltseweg vanuit Ulft. DocksNLD is bereikbaar via de Meilandsedijk (N816) vanuit ’s Heerenberg.

Werken aan de weg en verkeershinder

Provincie Gelderland werkt samen met andere wegbeheerders aan een goed en veilig wegennet. Dit vergt regelmatig onderhoud en aanpassing. Deze werkzaamheden veroorzaken altijd hinder voor de weggebruiker. Deze hinder proberen we zoveel mogelijk te beperken. Weggebruikers kunnen helpen om de overlast en drukte te verminderen door hun weg goed te plannen, geen sluiproutes te gebruiken en aanwijzingen op borden én van verkeersregelaars op te volgen. Het wordt veiliger in het verkeer als alle deelnemers met hun volle aandacht bij de weg en andere weggebruikers zijn. Samen veilig van A naar Beter.   

Terug naar nieuwsoverzicht