Lege gebouwen gezocht voor droomhuis

29-1-2020 Bouwvakkers en bewoners aan het klussen

Veel mensen zoeken naar een huis, ook in Gelderland. De druk op de woningmarkt is groot, terwijl er ook leegstaande gebouwen zijn. Met de SteenGoed Challenge ‘Mijn huis staat in Gelderland!’ koppelen we woningzoekenden aan leegstaande gebouwen. Heeft u een geschikte locatie?

Meer woningen, minder leegstand

Met de SteenGoed Challenge ‘Mijn huis staat in Gelderland!’ helpen we woningzoekenden in Gelderland. Deelnemers krijgen de kans een leegstaand gebouw om te vormen tot hun droomwoningen en tegelijkertijd mee te bouwen aan een prettige en toekomstbestendige woonomgeving. Hierbij krijgen ze hulp en begeleiding van experts. Doordat leegstaande gebouwen veranderen in prettige huizen, wordt Gelderland mooier en leefbaarder. Hiervoor hebben we geschikte locaties nodig. En dus zijn we op zoek naar gebouwen of braakliggende terreinen in de bebouwde kom die in aanmerking komen voor woningbouw.

Meld uw locatie aan

Heeft u als gemeente, woningcorporatie of eigenaar een leegstaand pand in uw bezit? Of kent u een leegstaand gebouw dat misschien in aanmerking komt voor deze challenge? Stuur dan een e-mail naar steengoedbenutten@gelderland.nl. Hier kunt u ook terecht met vragen.

We organiseren ‘Mijn huis staat in Gelderland!’ samen met de deelnemende gemeentes en corporaties. Daarnaast helpen de Leefbaarheidsalliantie, verschillende experts, onderwijsinstellingen en bedrijven.

Terug naar nieuwsoverzicht