Aanmelden voor de A.S. Watson Logistics Energy Challenge?

4-2-2020 aankondiging inschrijving Logistics Energy

Heb je oplossingen en ideeën voor het verduurzamen van logistieke gebouwen en logistieke processen? En ben je (beginnend) ondernemer, student of onderzoeker? Meld je dan aan voor de Logistics Energy Challenge op vrijdag 3 april 2020.

Logistiek centrum Heteren

Tijdens de Logistics Energy Challenge werk je plannen uit voor het verduurzamen van gebouwen, logistieke processen en transport van het logistieke centrum van A.S. Watson in Heteren.

A.S. Waton daagt deelnemers uit met oplossingen te komen hiervoor. Denk aan antwoorden op vragen of de gebouwen zonder gas kunnen, of de gebouwen energie kunnen opwekken of hoe je een constante binnentemperatuur kunt garanderen. Ook is A.S. Watson op zoek naar een manier om slim met energie om te gaan en niet meer energie te gebruiken dan nodig. En bijvoorbeeld  minder energie te gebruiken bij het verzamelproces en vervoer van pallets. Bij transport gaat het over de vraag hoe producten met minder CO2 bij de winkels komen.

Provincie Gelderland ondersteunt deze Logistics Energy Challenge. Want nieuwe kennis en mogelijkheden uit deze Challenge dragen bij aan het verduurzamen van de logistieke sector. En dat is een van onze ambities voor Logistics Valley.

En dan?

Deelnemers worden geselecteerd op basis van expertise, ervaring en motivatie met logistiek, duurzaamheid, innovatie en creatieve vaardigheden. De selectiegesprekken vinden plaats op 5 en 6 maart 2020. Op 20 maart is er in het logistieke centrum in Heteren een Pre Challenge. Dan maak je kennis met je team, de organisatie en de locatie.

Challenge 3 april

De Challenge zelf is op vrijdag 3 april 2020 in Heteren. Aan het einde van de dag pitchen alle teams hun ideeën. Een jury kiest de winnaar. De winnaar ontvangt een award en een speciale duurzame prijs.

Aanmelden

Heb je interesse? Kijk dan op de website werkenbijaswatson voor meer informatie. Meld je snel aan, dat kan tot 24 februari 2020. Er worden maximaal 50 deelnemers geselecteerd.

Kijk op de website van Logisticsvalley voor meer informatie.

Terug naar nieuwsoverzicht