2e Gelderse ondernemerspanel

29-6-2020

De coronacrisis treft het Gelderse bedrijfsleven flink. We brengen samen met Oost NL, MKB-Nederland Midden en VNO-NCW Midden in kaart wat het gevolg op dit moment is van de coronacrisis op het Gelderse bedrijfsleven. Het meedenken van ondernemers is heel belangrijk om goed te kunnen reageren op de gevolgen van deze crisis.

Krachtig hulppakket

Met alle partijen werken we aan een krachtiger hulppakket en daardoor tot een sneller herstel. Veel ondernemers kunnen hier voordeel van hebben. Daarom roepen we ondernemers op om deel te nemen aan de 2e peiling van het Gelderse corona ondernemerspanel.

Resultaten 1e meting

Aan het 1e Gelderse ondernemerspanel in april 2020 deden meer dan 1.300 ondernemers mee. Daarnaast voerden we nog een gesprek met een afwisselende groep ondernemers, bestuursleden van VNO-NCW en de gedeputeerden Christianne van der Wal en Peter Kerris. De resultaten zijn als ideeën gebruikt voor verschillende plannen van diverse organisaties. Bekijk de resultaten van de 1e meting.

Wat vragen wij van ondernemers?

Om de gevolgen zo goed mogelijk te meten, is het noodzakelijk dat veel ondernemers reageren. Vul de vragenlijst in, deze kost u 10 minuten van uw tijd. We behandelen de antwoorden anoniem.

Terug naar nieuwsoverzicht