N848: Vuren - Leerdam

In 2021 voeren we groot onderhoud uit aan de N848 tussen Vuren en Leerdam. Naast het groot onderhoud passen we de weg op een aantal punten aan om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Maatregelen

Samen met de gemeenten West Betuwe, Vijfheerenlanden en de politie onderzochten we de knelpunten. Bij de kruising N848 – Nieuwe Zuiderlingedijk laat de verkeersveiligheid te wensen over. Het zicht is beperkt en er wordt te hard gereden. Fietsers kunnen nu de N848 niet veilig oversteken. Wij verbeteren de verkeersveiligheid op dit punt door een rotonde aan te leggen.

Asfaltonderhoud

Het asfalt van de N848 is op de meeste plekken nog in redelijke staat. Dit asfalt is nog niet toe aan vervanging. We sealen daarom het asfalt zodat het minder snel slijt. Op een aantal plekken is het asfalt te slecht om te sealen, hier vervangen we het asfalt.

Fietsroutes

Bij de brug over de Linge hebben fietsers moeite om de juiste weg te vinden. We kunnen de situatie niet beter maken met de huidige brug. Omdat de brug nog niet aan vervanging toe is verandert de situatie hier niet.

Contact

Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 99 99.