N844: Nijmegen - Malden

De Rijksweg tussen Malden en Nijmegen (N844) is een belangrijke verbindingsweg. Wij hebben groot onderhoud gepland aan de Rijksweg tussen de Lierseweg en Nijmegen. Op 2 september zijn de werkzaamheden gestart.

Werkzaamheden

We vervangen het asfalt op de hoofdrijbaan. Samen met de politie en de gemeente Heumen onderzochten we waar we de verkeersveiligheid kunnen verbeteren. Op een paar plaatsen maken we kleine veranderingen. Onder het kopje documenten staan presentatietekeningen waarop u deze veranderingen kunt zien. 

Het riool onder het fietspad is erg slecht en moet gerenoveerd worden. Dit doen we tijdens de werkzaamheden aan de weg. Zo beperken we de hinder voor de omgeving.

Werkzaamheden tussen 25 november en 20 december 2019

Tussen 25 november en 20 december 2019 werken we aan de berm en enkele inritten van de Rijksweg (N844) in Malden. Tijdens deze werkzaamheden blijft de Rijksweg in beide richtingen open.

 

 

Bouwapp

De werkzaamheden zijn te volgen via een omgevingsapp (alleen voor mobiele telefoon). In deze app staat actuele informatie over de werkzaamheden en de verkeershinder. Bij wijzigingen in de planning, verkeerssituatie of andere bijzonderheden sturen wij een zogenaamd push-bericht. Om de werkzaamheden te volgen vinkt u het project N844 Nijmegen – Malden aan.

Voorjaar 2020

Tussen februari en mei 2020 werken we aan:

  • Vervangen geluidsreducerend asfalt tussen de aansluiting S100 en McDonald’s en tussen de Nertsstraat en de kruising met de Jan J. Ludenlaan (N271).
  • Vervangen riool tussen Grootveldschelaan en Raadhuisstraat.
  • Vervangen verkeerslichten kruispunt Kloosterstraat / Raadhuisstraat.

De aannemer werkt op dit moment nog aan de planning. Zodra hier meer over bekend is leest u dat op deze webpagina.

Documenten

Presentatietekeningen (ZIP 39.937 kB)

Contact

De actuele wegwerkzaamheden en omleidingsroutes vindt u op Bereikbaar Gelderland. Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 99 99.