N839 van Elkweg twee weekenden dicht

3-10-2019

Provincie Gelderland werkt aan de reconstructie van de Van Elkweg (N839). De weg is tussen 11 en 14 oktober en tussen 18 en 21 oktober afgesloten, doorgaand verkeer wordt omgeleid. Voor verkeer van Haalderen richting de A15/Huissen is de Van Elkweg (N839) al afgesloten vanaf donderdagavond 17 oktober 20.00 uur.

Werkzaamheden

Provincie Gelderland verwacht meer verkeer in de regio als gevolg van de geplande doortrekking van de A15 en de verbreding van de A12. Daarom krijgt de N839 in beide richtingen een extra rijstrook. Tot en met december werkt de provincie tussen de A15 en Bemmel. Naast het maken van een extra rijstrook worden ook de verkeersregelinstallatie (VRI) op de kruising met de Papenstraat aangepast. Op www.gelderland.nl/N839 staat meer informatie over de werkzaamheden. Actuele afsluitingen en omleidingsroutes staan op www.bereikbaargelderland.nl.

Provincie Gelderland werkt samen met andere wegbeheerders aan een goed en veilig wegennet. Dit vergt regelmatig onderhoud en aanpassing. Deze werkzaamheden veroorzaken altijd hinder voor de weggebruiker. Deze hinder proberen we zoveel mogelijk te beperken. Weggebruikers kunnen helpen om de overlast en drukte te verminderen door hun weg goed te plannen, geen sluiproutes te gebruiken en aanwijzingen op borden én van verkeersregelaars op te volgen. Het wordt veiliger in het verkeer als alle deelnemers met hun volle aandacht bij de weg en andere weggebruikers zijn. Samen veilig van A naar Beter.

Terug naar nieuwsoverzicht