N831: Heusden - Well

We zijn bezig met de voorbereidingen van groot onderhoud aan de N831 tussen Heusden (provinciegrens) en Well. Tegelijkertijd onderzoeken we hoe we de verkeersveiligheid kunnen verbeteren. We verkennen welke knelpunten er rond de weg zijn en proberen daar een oplossing voor te vinden. Het groot onderhoud en het aanpassen van knelpunten doen we binnen de huidige situatie. We leggen geen nieuwe wegen aan.

Tijdens het groot onderhoud voeren we asfaltonderhoud uit en passen we eventuele knelpunten aan. Tot die tijd zijn we bezig met de voorbereidingen daarvoor. Het groot onderhoud staat gepland voor het jaar 2023. Maar we gaan pas echt onderhoud uitvoeren als dat nodig is. Dat moment is lastig te voorspellen, omdat dat ook afhangt van de weersinvloeden op het asfalt. Daarom monitoren we jaarlijks de kwaliteit van het asfalt op de N831.

Op basis van onze monitoring verwachten we nu dat het asfalt nog langer mee kan dan 2023. Daardoor kunnen we de onderhoudswerkzaamheden misschien door schuiven naar 2025. Dat is op dit moment nog niet zeker.

We onderzoeken ook of er werkzaamheden zijn die niet uitgesteld kunnen worden. Deze werkzaamheden voeren we dan alsnog in 2023 uit. Houd daarom voor de actuele informatie deze projectwebsite in de gaten.

Mogelijk vinden er tussentijds wel kleinschalige onderhoudswerkzaamheden plaats. De actuele wegwerkzaamheden vindt u op Bereikbaar Gelderland.

Contact

Heeft u informatie nodig? Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 99 99.