N831: Heusden - Hedel

kaartje Heusden Hedel

De provincie voert in het najaar van 2018 onderhouds- en reconstructiewerkzaamheden uit aan de N831 vanaf het Heusdensch Kanaal tot aan de A2. 10 september was er een inloopbijeenkomst in Dorpshuis Gelre’s end in Hedel.

Uitvoering van de werkzaamheden van september  tot november 2018

De werkzaamheden vinden na elkaar plaats op 4 wegvakken (buiten de dorpskernen):

Fase 1 Bergsche Maasdijk

Op de dijk worden de rode fietsstroken en de plateaus opnieuw geasfalteerd. Er komen twee nieuwe plateaus, één op de kruising met de Slijkwellsedijk en één op de kruising met de Slijkwellsestraat. 

Fase 2 Haarstraat en Ammerzodenseweg

Op de Haarstraat (Langedijkstraat tot de Nieuwe Kade) knappen we het asfalt en de kantopsluitingen op. Op de Ammerzodenseweg (Nieuwe Kade tot en met de rotonde Grutakker) worden 2 lagen asfalt vernieuwd. 

Fase 3 Baronieweg

We vervangen de asfaltlagen van de Baronieweg vanaf de rotonde Oude Rijksweg tot de Sint Annaweg even voor de A 2. In de tunnel onder het spoor wordt het beton opgeknapt. 

Fase 4 Bernseweg (Weigraaf – Secretaris Schokkerstraat)

De fietspaden krijgen nieuw asfalt. De kruising met De Heust wordt gereconstrueerd. Hier worden de bochten aangepast en er komen drempels. 

De werkzaamheden startten 11 september 2018. In de loop van november is de aannemer klaar. Op www.bereikbaargelderland.nl vindt u de actuele planning van het werk.

Documenten