N794: Heerderweg - Epe

De Heerderweg (N794) verbindt Epe en Heerde en is een belangrijke verbinding met de A50. We voeren groot onderhoud uit aan de kruising N794 (Eperweg) met de Zwarteweg in de gemeente Heerde. Daarmee verbeteren we de verkeersveiligheid. De werkzaamheden liggen momenteel onverwachts stil. 

Werkzaamheden

We verleggen de weg, zodat ruimte ontstaat voor een berm tussen de weg en het fietspad richting Heerde. Naast de asfalteringswerkzaamheden, werken we ook aan de riolering en brengen we belijning aan op de weg.

Werkzaamheden stilgelegd

Tijdens de werkzaamheden kwamen we er achter dat de grond verontreinigd was. Op verschillende locaties in de grond troffen we asbest, glas en tapijt aan. We hebben daarom de werkzaamheden stilgelegd om te onderzoeken wat de omvang van de verontreiniging is en wat daar de gevolgen van zijn voor de planning. Het wegvak is afgesloten met een hekwerk. Doorgaand verkeer, inclusief fietsers, kunnen in beide richtingen langs het wegvak rijden.

Wanneer meer bekend is over het vervolg van de werkzaamheden en de planning, passen we dat op deze pagina aan.

Fietsers langs de N794

Informatie

Kijk op Bereikbaar Gelderland voor actuele werkzaamheden en omleidingen. Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 99 99.