N348: Eefde – A1 Kruising Elfuursweg

Op de kruising Deventerweg (N348)/Elfuursweg (bij restaurant ’t Elf Uur) staat een verouderde verkeersregelinstallatie (VRI). Van 4 tot en met 16 november 2019 vervangen we deze VRI en voeren we kleine onderhoudswerkzaamheden uit. Ook stellen we een inhaalverbod in op de Deventerweg (N348) ter hoogte van Eefde.

Nachtafsluiting

We passen de markering aan op de Zutphenseweg (N348) tussen Eefde en de Quatre Brasweg, zodat deze past bij het inhaalverbod. Tussen woensdag 13 november 21.00 uur en donderdag 14 november 06.00 uur is de Deventerweg/Zutphenseweg (N348) daarom afgesloten voor verkeer. Tijdens deze nacht vervangt de aannemer een deel van het asfalt bij de Elfuursweg. Doorgaand verkeer leiden we ter plaatse om.

Omleidingsroute

De aansluitingen van de Veerweg, Elfuursweg, Ravensweerdsweg en Molenweg op de Deventerweg (N348) zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten. Fietsers en voetgangers kunnen wel oversteken. We begeleiden deze oversteek met een tijdelijke VRI. Woningen en bedrijven ten westen van de Deventerweg (N348) blijven bereikbaar via de Veerweg. Het centrum van Gorssel blijft bereikbaar via de Hoofdstraat, Joppelaan en Noorseweg. Doorgaand verkeer op de N348 heeft geen hinder van de werkzaamheden.

Vervangen noodzakelijk

Een VRI heeft een maximale levensduur van ongeveer 18 jaar. De VRI op de kruising Deventerweg (N348)/Elfuursweg is ouder. De kans op storingen is daardoor groter.

Contact

Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 99 99.