N224: De Klomp – Ede (A30)

Tussen 10 juni en 19 juli 2019 voeren we de laatste werkzaamheden uit aan de N224 De Klomp – Ede (A30). Wij combineren het groot onderhoud met andere maatregelen, bijvoorbeeld ter verbetering van de verkeersveiligheid. 

Werkzaamheden

Nabij bedrijventerrein Kievitsmeent vervangen we het asfalt. Daarnaast veranderen we de inrichting van het fietspad tussen de A30 en de Argonstraat. Fietsers kunnen dan vanuit Ede doorrijden tot de Argonstraat en daar via het verkeerslicht de Argonstraat in. De bomen langs het fietspad blijven behouden.

Tijdens de werkzaamheden is in beide richtingen 1 rijstrook open. Verkeer moet daarom rekening houden met een langere reistijd.

Bushalte Kievitsmeent

De bushalte Kievitsmeent voor de bus richting de Klomp wordt verplaatst. Deze komt dichter bij de verkeerslichten te liggen. We leggen daar ook een voetgangersoversteek aan.

Weekendafsluiting 5 juli t/m 8 juli

Tussen 5 en 8 juli vervangen we het asfalt op het kruispunt N224 - afrit A30. Voor deze werkzaamheden is het nodig de N224 af te sluiten voor verkeer tussen Ede en bedrijventerrein Kievitsmeent. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. Het bedrijventerrein blijft bereikbaar vanaf Veenendaal. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd.

Weekendafsluiting 12 t/m 14 juli

Tussen 12 en 14 juli werken we opnieuw een weekend door aan de N224 nabij Kievitsmeent. Ook in dit weekend is de weg afgesloten tussen Ede en bedrijventerrein Kievitsmeent. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. Het bedrijventerrein blijft bereikbaar vanaf Veenendaal. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd.

Planning

10 juni t/m 19 juli 2019: uitvoer werkzaamheden nabij bedrijventerrein Kievitsmeent.

Documenten

Contact

U kunt voor actuele werkzaamheden kijken op Bereikbaar Gelderland.

Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 99 99.