Mona Keijzer opent StartupDelta Summit in Arnhem

13-4-2018 Mona Keijzer

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat geeft 19 april 2018 het startsein voor de StartupDelta Summit: het grootste innovatie evenement in Nederland.

Zij wordt ontvangen door StartupDelta ambassadeur prins Constantijn van Oranje en commissaris van de Koning Clemens Cornielje. De StartupDelta Summit wordt afgesloten door staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Werk maken van innovatie

Gelderland is 19 april gastheer van de StartupDelta Summit. Met 2.000 deelnemers, 15 strategische sessies, 40 open sessies, 30 sprekers, 3 battles, 2 talkshows, 1 studentendebat, 10 challenges en 50 innovaties is de StartupDelta Summit het grootste innovatie evenement in Nederland. De StartupDelta Summit wil nieuwe en onverwachte verbindingen tot stand brengen om het startup-ecosysteem in Nederland te versterken.

Industriepark Kleefse Waard

Dit jaar vindt de StartupDelta Summit plaats op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem, een vernieuwend complex voor duurzaam en industrieel ondernemen. De verwachte 2.000 deelnemers gaan tijdens talkshows, break-out sessies, battles, challenges en debatten aan het werk. Samen formuleren zij antwoorden op de vraag hoe we het enorme innovatie-potentieel van Nederland maximaal kunnen benutten.

Programma Summit

De Startup Delta Summit gaat om 13.00 uur van start. Om 14.00 uur opent Mona Keijzer het hoofdprogramma en start op het hoofdpodium de talkshow over de bijdrage van ‘breakthrough technologies’ aan de uitdagingen van morgen. Aansluitend vinden alle werksessies plaats. Er zijn op het innovatieplein live demonstraties te zien van de nieuwste toepassingen van doorbraak technologieën door startups in Nederland.

Op het hoofdpodium gaat het programma verder met een talkshow over Vrouwen & Tech en het belang van inclusiviteit. Staatssecretaris Knops gaat in op de samenwerking tussen overheid en startups. De Summit sluit af met Startup ambassadeur Constantijn van Oranje, die de plannen van StartupDelta voor de komende periode zal toelichten.

Praktische informatie

StartupDelta Summit 19 april 2018, 12.30- 20.30 uur
Industriepark Kleefse Waard (IPKW)
Westervoortsedijk 73 Arnhem

Ga naar de website van StartupDelta Summit voor het volledige programma-overzicht, de sprekers en ticketverkoop (speciale tarieven voor startups en studenten).

Terug naar nieuwsoverzicht