Inloopavond wegwerkzaamheden N832 Well-(Maasdriel) Gameren (Zaltbommel) 1 april

26-3-2019

Op maandagavond 1 april vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur organiseert provincie Gelderland een inloopavond in Well, vanwege het groot onderhoud aan de N832 wat gepland staat in 2020. Dan worden er ook kleinschalige maatregelen gerealiseerd, om de verkeersveiligheid te verbeteren tussen Well en Gameren. Medewerkers van de provincie Gelderland en de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel zijn aanwezig om een toelichting te geven op het ontwerp en vragen te beantwoorden. Er is geen centrale presentatie; iedereen kan binnenlopen.

Werkzaamheden

De belangrijkste werkzaamheden zijn het asfalteren van het wegdek, het vervangen van de bruggen over de Hoofdwetering en het verbreden of aanleggen van fietspaden. Daarnaast worden de rotonde Molenstraat en het kruispunt Middelstraat aangepast.

Inloopavond 

Op 1 april 2019 is er een inloopbijeenkomst georganiseerd in ’t Wellse Veerhuis in Well. Er zijn ruim 50 bezoekers geweest.

Medewerkers van provincie Gelderland en gemeenten Maasdriel en Zaltbommel waren aanwezig om een toelichting te geven op het ontwerp en om vragen te beantwoorden. Voor aanvullende vragen over deze informatieavond kunt u op werkdagen contact opnemen met de omgevingsmanager Jan van de Wouw van de provincie Gelderland, 026 359 8491 of per e-mail j.vande.wouw@gelderland.nl.

Lees alle informatie over de N832.

Provincie Gelderland

Provincie Gelderland werkt samen met andere wegbeheerders aan een goed en veilig wegennet. Dit vergt regelmatig onderhoud en aanpassing. Deze werkzaamheden veroorzaken altijd hinder voor de weggebruiker. Deze hinder proberen we zoveel mogelijk te beperken. Samen veilig van A naar Beter. 

Terug naar nieuwsoverzicht