Fase 2 werkzaamheden van Mook naar Malden – Nijmegen

19-9-2019

Fase 2 werkzaamheden van Mook naar Malden – Nijmegen:

N844 van 30 september tot 22 november alleen open voor verkeer naar zuiden.
Provincie Gelderland start op maandag 30 september 2019 met de tweede fase van het groot onderhoud aan de Rijksweg (N844) van Malden naar Nijmegen. In deze fase wordt gewerkt aan de weg tussen de rotonde Broeksingel / Groesbeekseweg en de Lierseweg. Naast asfaltonderhoud brengt de provincie een overrijdbare rijbaanscheiding aan. De weg is gedurende de werkzaamheden alleen open voor verkeer van Nijmegen naar Malden/Mook. Verkeer van Mook naar Malden/Nijmegen wordt omgeleid via de A73. De werkzaamheden zijn volgens planning op 22 november 2019 afgerond.

Werkzaamheden

Woningen en bedrijven in Malden blijven bereikbaar. Buslijn 83 richting Nijmegen rijdt tijdens de werkzaamheden een aangepaste route door Malden. De bus stopt op deze route bij de halte Heidezoom en een tijdelijke halte op de Groesbeekseweg, dicht bij de rotonde. Op www.gelderland.nl/N844 staat een overzicht van de planning en werkzaamheden en tekeningen. Aannemingsbedrijf Gebr. Van Kessel Wegenbouw BV uit Buren voert de werkzaamheden uit.

Verkeershinder

Provincie Gelderland werkt samen met andere wegbeheerders aan een goed en veilig wegennet. Dit vergt regelmatig onderhoud en aanpassing. Deze werkzaamheden veroorzaken altijd hinder voor de weggebruiker. De provincie probeert deze hinder zoveel mogelijk te beperken. Weggebruikers kunnen helpen om de overlast en drukte te verminderen door hun weg goed te plannen, geen sluiproutes te gebruiken en aanwijzingen op borden én van verkeersregelaars op te volgen.

Laat de fietser in je los

Slim en Schoon onderweg, gemeente Heumen en gemeente Nijmegen stimuleren het gebruik van de fiets. Het groot onderhoud is een goede aanleiding om wat vaker de fiets te pakken. Kijk op de site laatdefietserinjelos.nl voor de mogelijkheden.

Terug naar nieuwsoverzicht