Gemeente Wageningen zegt ‘Dankjewel!’ tegen Greenfood50

13-3-2019 Winnaars nemen de prijs in ontvangst vlnr Pien van Streun (Greenfood50), Naomi Venlet (Greenfood50), Joey Borgers (Rabobank), Marc Arts(CEO Greenfood50), Dennis Gudden (wethouder gemeente Wageningen), Stefan Wilke (Greenfood50), Kees Pieters (provincie Ge

Op 12 maart 2019 ontving Greenfood 50 de Dankjeweltaart van de Gemeente Wageningen. Zij krijgen deze taart vanwege de samenwerking aan innovatie in de voedingsindustrie.

Greenfood 50

GreenFood50 in Wageningen ontwikkelt, produceert & levert innovatieve quinoa ingrediënten voor smaakvolle, duurzame & gezonde voeding voor een groeiende wereldbevolking. Voor de quinoa ingrediënten worden in Nederland geteelde quinoa zaden gebruikt.

Dankjeweltour

Met het uitreiken van de taart wil de gemeente alle ondernemers bedanken die een bijdrage leveren aan de innovatieve en sprankelende Gelderse economie. Het bezoek is onderdeel van de Dankjeweltour. Elke week gaat een gemeente op bezoek bij een bedrijf om een Dankjeweltaart te brengen en de ondernemer te bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de Gelderse Economie. Rabobank zorgt het hele jaar door voor de taarten die gebakken worden door het Arnhemse familiebedrijf van het jaar, Bakkerij Hilvers.

EER-Award

De Dankjeweltour is onderdeel van een reeks activiteiten die in Gelderland plaatsvinden vanwege de EER Award 2019. Gelderland mag zich in 2019 de meest ondernemende regio van Europa noemen. Die eer delen we met de Regio Asturië in Spanje en Thessalië in Griekenland. Gelderland kreeg de European Entrepreneurial Region (EER) Award van het Europees Comité van de Regio’s.

We willen de prijs ook benutten om mensen, organisaties, overheden en bedrijven een beetje trotser op Gelderland te maken. Bovendien willen we zoveel mogelijk bedrijven en organisaties betrekken en hen vragen of ze het EER beeldmerk willen voeren. Op www.ondernemengelderland.nl kunnen organisaties en bedrijven het EER beeldmerk downloaden om te gebruiken in hun eigen communicatie.

Dankjeweltaart

Het is tijd voor taart

Provincie Gelderland wil samen met zoveel mogelijk gemeenten en met ondersteuning van de Rabobank de ondernemers in het zonnetje zetten, die Gelderland helpen verduurzamen en groeien. Dat betekent dat wij dit jaar graag elke week een taartje eten met een mooie ondernemer. En wij vragen gemeenten deze ondernemers uit te nodigen.

Meer informatie of meedoen aan de Dankjeweltour

U vindt meer informatie op onze pagina over EER-Award. Om mee te doen stuurt u een e-mail naar EER2019@Gelderland.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht