Gelderse regio-winnaars beste (thuis)werkgever 2020

15-3-2021

Van het ene op het andere moment was thuiswerken voor veel werknemers een enorme verandering. Landelijk mobiliteitsplatform Zo Werkt Het ging op zoek naar de werkgevers die hun werknemers daar zo goed mogelijk bij hielpen. En met succes! Duizenden werknemers nomineerden hun werkgevers met de meest uiteenlopende en bijzondere inzendingen. Mobiliteitsregio Gelderland ontving 215 nominaties voor 82 werkgevers. 12 maart 2021 werden de regio-winnaars bekend gemaakt. Zij maken nu kans op de landelijke award.

Zo Werkt Het Award 2020

Ineens omschakelen naar thuiswerken vroeg veel van werknemers en werkgevers. Als blijk van waardering besloot mobiliteitsplatform Zo Werkt Het een award uit te reiken aan de Beste (Thuis)Werkgevers van het Jaar 2020. De prijzen gaan naar organisaties die nét even een stapje verder zijn gegaan om werken in 2020 een stuk makkelijker te maken voor hun werknemers.

Regio-winnaars

De Zo Werkt Het Award wordt uitgereikt in 4 verschillende poules. Zo maken zowel kleinere start-ups als multinationals kans op deze eervolle prijs. Vrijdag 12 maart 2021 werden de regio-winnaars van de mobiliteitsregio Gelderland bekend gemaakt:

Deze regio-winnaars maken nu kans om landelijk winnaar te worden. Deze worden dinsdag 16 maart tussen 9.00 en 10.00 uur bekend gemaakt in aanwezigheid van alle regionale winnaars. Tijdens deze digitale uitreiking spreekt minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen-Wijbenga de winnaars toe. Ook komen de vele bijzondere inzendingen voorbij.

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een landelijke campagne van provincie Gelderland én alle andere mobiliteitsregio's in Nederland. Hiermee stimuleren we werkgevers om werknemers slim en schoon te laten reizen. Via provincie Gelderland zijn alle Gelderse regionale werkgeversaanpakken aangesloten op de campagne. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat ondersteunt de campagne en de regionale werkgeversaanpakken.

Meer over deze campagne en andere (regionale) campagnes vindt u op zowerkthet.nl

Terug naar nieuwsoverzicht