Gelderse Drawdown Scaling Challenge

22-2-2019 Logo Drawdown challenge

Het boek Drawdown van Paul Hawken komt met het meest alomvattende plan ooit om klimaatverandering tegen te gaan. Maar dit werkt alleen als we het op grote schaal doen. Provincie Gelderland gaat hier serieus mee aan de slag. Het enkel ondersteunen van duurzame pilotprojecten is niet genoeg, opschalen is noodzakelijk om de klimaatdoelen te halen. We zoeken daarom 10 toptalenten om bestaande innovaties op het gebied van mobiliteit groter en succesvol te maken. Zo geven we handen en voeten aan het provinciale Koersdocument Duurzame Mobiliteit. De uitkomst van de Challenge kan input vormen voor de provinciale Agenda Klimaat en Milieu.

7-Daagse challenge van 30 maart tot 5 april 2019

Tijdens de 7-daagse challenge dagen we 10 toptalenten uit om een uitvoerbaar plan te maken. Dit plan beschrijft hoe Gelderland innovaties voor mobiliteit op kan schalen om zoveel mogelijk CO2 te reduceren in de komende 5 jaar. Tijdens deze challenge worden de talenten ondersteund door topcoaches, politici, wetenschappers en mensen die echt aan de klimaatakkoorden meegeschreven hebben.

Meld je aan voor 25 februari 2019

We zoeken mensen onder de 30 jaar uit Gelderland met een sterke motivatie, die hun talent willen inzetten voor een schonere wereld. Het team van toptalenten werkt samen op het gebied van: mobiliteit, gedragsverandering, creativiteit, politiek, ondernemerschap en marketing. Zo bouw je ook gelijk aan een netwerk voor jouw toekomst.

Ben jij 1 van die 10 talenten met een groen hart? En ga jij het verschil maken? Stuur je sollicitatie naar drawdown.challenge@buro-einstein.nl De sollicitatiegesprekken zijn op vrijdag 1 maart 2019 in het Huis der Provincie in Arnhem.

Terug naar nieuwsoverzicht