Cleantech Tomorrow Congres

Openbaar | door Cleantech Regio


Dinsdag 04 april

Eerbeek


Informatie

Het Cleantech Tomorrow Congres strijkt op 4 april neer in het hart van de papierindustrie: Eerbeek (gemeente Brummen, Gelderland).

Het is de plek waar 400 jaar geleden de eerste papiermolen ontstond. Als voorloper in schone technologie en circulair ondernemen is de papierindustrie een interessant vertrekpunt voor deze alweer vierde editie van dit congres. Noteer het alvast in je agenda!

Kansen pakken

Tijdens het congres ontmoeten ondernemers, bestuurders en medewerkers van overheid en onderwijs, inwoners, studenten en vakgenoten op het gebied van duurzaamheid elkaar om samen volgende stappen te zetten naar een schone toekomst. Het programma is vol met inspirerende voorbeelden van circulaire businessmodellen, nieuwe toepassingen en producten en bijzondere samenwerkingsverbanden. Cleantech Tomorrow Congres biedt volop kansen om je vraagstukken voor het voetlicht te brengen, waardevolle contacten te leggen en om relevante kennis uit te wisselen. Welke kansen pak jij om volgende stappen te zetten?

Aanmelden voor Cleantech Tomorrow Congres

Meld u aan voor het Cleantech Tomorrow Congres. En blijf op de hoogte via de nieuwsbrief van de Cleantech Regio

Over Cleantech Regio

Cleantech Tomorrow is een initiatief van de Cleantech Regio. In de Cleantech Regio werken de Stedendriehoek-gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen met ondernemers, onderwijs en onderzoek samen aan een schone toekomst. Daarmee koerst de regio op een duurzame economie en samenleving. Een schone toekomst, waarin energieneutraliteit speerpunt is en economie en ecologie hand in hand gaan.