Bijeenkomst voorkeursalternatief project Mayr-Melnhof

openbaar | door provincie Gelderland


16 september 2021 van 16.00 uur tot 21.00 uur

Restaurant Bosque – Vier en ontmoet
Harderwijkerweg 28, 6961 GE Eerbeek


Informatie

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Voor de bedrijfslocatie van Mayr-Melnhof (nieuwe naam Folding Boxboard Eerbeek BV) en voor de verkeersafwikkeling zijn verschillende alternatieven in beeld. In de milieueffectrapportage (MER) zijn deze alternatieven doorgerekend op effecten voor milieu en omgeving. De uitkomsten van deze onderzoeken zijn belangrijk bij de keuze voor het voorkeursalternatief. Bij de keuze voor het voorkeursalternatief kijken we naar meer dingen dan alleen het MER-onderzoek. Ook inbreng van de omgeving en omwonenden, de uitvoerbaarheid, eigendom en financiën nemen we mee in de afweging.

Bijeenkomsten keuze voorkeursalternatief

De keuze voor de inrichting van het terrein van Mayr-Melnhof en de ontsluitingsroute voor vrachtverkeer willen we in oktober 2021 maken. Graag gaan we met u in gesprek om te horen wat u belangrijk vindt om mee te nemen in deze keuze.

Op donderdag 16 september 2021 organiseren we bijeenkomsten. We houden rekening met de COVID-19 maatregelen. We zorgen er voor dat de groepen niet te groot zijn (maximaal 30 deelnemers) en vragen u om vooraf in te schrijven voor een bijeenkomst. De bijeenkomsten zijn hetzelfde. U hoeft zich dus maar voor 1 bijeenkomst in te schrijven.

Let op: het maximaal aantal personen per bijeenkomst is beperkt. Indien u met meerdere personen komt, dan willen we u vragen om ieder afzonderlijk in te schrijven.  

Neem bij vragen contact met ons op via provincieloket@gelderland.nl


U kunt zich aanmelden voor een van de volgende (digitale) bijeenkomsten:

Programma voor het evenement
Tijd Ronde Groep
16.00 – 18.00 uur 1

Maximaal 30 personen

19.00 – 21.00 uur 2

Maximaal 30 personen

Wilt u meedenken over het voorkeursalternatief, maar bent u niet in de gelegenheid om deel te nemen aan 1 van de bijeenkomsten? Neem dan contact met ons op via het reactieformulier. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing zodat u uw inbreng kunt leveren.

Heeft u vooraf al vragen, laat het ons dan weten via het reactieformulier.